Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Val de plecări de la Liverpool. Cine este jucătorul pe care ”cormoranii” îl vor cu orice preţ

Liverpool Publicat de Daian Cutu pe 6 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/19383619/4/ast.jpg

Liverpool începe campania de transferuri pentru viitoarea stagiune de Premier League, după ce actualul sezon e ca şi câştigat. Echipa lui Klopp l-a ratat pe Timo Werner, care mai mult ca sigur va ajunge la Chelsea, însă lucrurile nu au stagnat şi s-au reorientat rapid.

Cel ales se pare că este Ousmane Dembele (23 de ani), de la FC Barcelona, care se pare că are zilele numărate la echipa catalană, ce l-a achiziţionat în 2017, de la Borussia Dortmund, contra uriaşei sume de 125 de milioane de euro. De starul francez s-au mai interesat şi cei de la Juventus, fără însă a se cunoaşte detalii despre o ofertă concretă.

Pentru a-l aduce pe mijlocaşul ofensiv este nevoie de bani, iar în curând Liverpool se va despărţi de 5 jucători. Lallana şi Shaqiri vor pleca liberi de contract, după ce au refuzat să îşi prelungească, aceştia nu prea au prins primul 11 în acest sezon.  Lor li se vor adăuga Divock Origi, Dejan Lovren, Marko Grujic, Harry Wilson şi Loris Karius, anunţă Anfield Edition, fotbalişti pentru care ar putea obţine sume serioase.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele