Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Val de teste pozitive cu noul coronavirus după CE de atletism în sală

Atletism Publicat pe 17 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/20067959/1/20746274-1929330773994204-4384230843647125830-o.jpg

Nouă membri ai echipei Marii Britanii au avut rezultate pozitive pentru Sars-CoV-2 după ce s-au întors de la Campionatele Europene de la Torun, Polonia, informează The Times, publicaţie citată de lequipe.fr.

Delegaţia britancă fusese plasată în izolare la revenirea din Polonia, unde a participat, între 4 şi 7 martie, la CE în sală, după ce un membru a fost testat pozitiv.

Doi membri ai staff-ului echipei Franţei au trebuit să rămână în Polonia, în urma testelor pozitive primite înainte de a lua avionul de întoarcere la Paris şi cel puţin doi membri ai delegaţiei franceze au dat rezultate pozitive în ultimele ore, potrivit informaţiilor L'Equipe.

Mai multe echipe au fost afectate de coronavirus după Campionatele Europene, în special cea irlandeză, care a împărţit acelaşi hotel cu francezii. Potrivit The Times, şi în delegaţia olandeză au fost înregistrate nouă cazuri de infectare.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Atletism

Ultimele articole Toate articolele