Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Valencia - Barcelona 2-3. Messi a reuşit „dubla”, însă catalanii au termurat serios pe final

La Liga Publicat pe 2 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20155272/1/messi.jpg
Barcelona s-a impus în deplasare cu Valencia, scor 3-2, toate cele cinci goluri ale meciului fiind marcate în repriza secundă.
 
Fără „principalul” Ronald Koeman, suspendat, catalanii au controlat partida, fără a reuşi să marcheze în primele 45 de minute.
 
De partea cealaltă, fără victorie în ultimele cinci meciuri din La Liga, „liliecii” au stat la cutie şi au încercat să-şi prindă adversarii pe contre.
 
După pauză, Valencia a lovit prima, prin Paulista, în minutul 50. Şapte minute mai târziu, Messi a ratat un penalty, dar tot el a trimis apoi în poarta lui Cillessen şi a restabilit egalitatea pe tabelă. 
 
A fost momentul în care s-a prăbuşit întreaga redută valenciană, iar Griezmann a profitat pentru a-şi trece numele pe lista marcatorilor, în minutul 63, după care Messi a reuşit „dubla”, în minutul 69.
 
Dar „liliecii” nu au abandonat lupta, iar cu 7 minute înainte de final au revenit în joc graţie reuşitei lui Soler, omul cu pasa decisivă de la primul meci. Ultimele minute au fost dramatice, cu Valencia atacând în valuri, însă fără efect pe tabelă, astfel că Barcelona s-a impus în cele din urmă cu 3-2.
 
După acest succes, catalanii fac 74 de puncte şi se apropie la 2 puncte de liderul Atletico şi o egalează la puncte pe Real. Madrilenii se află însă pe locul secund, graţie rezultatelor favorabile înregistrate în meciurile directe cu Barcelona.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele