Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Valentin Cojocaru pleacă de la Viitorul. Primele propuneri primite de portar şi de ce una din ele a fost declinată

Farul Constanta Publicat pe 14 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20245058/1/rps-3800.jpg

Valentin Cojocaru (25 de ani) nu mai vrea să mai continue la Viitorul din această vară. Portarul a anunţat conducerea că vrea să plece, iar constănţenii chiar şi-au dat acordul. Au apărut şi primele variante de transfer, dar au picat pe rând.

Portarul a fost contactat de două echipe, precizează ProSport, iar ofertele au venit din prima ligă spaniolă şi din Statele Unite al Americii. După ce şi-a dat acordul pentru transferul la una din acestea, în cele din urmă, propunerea din Spania cel puţin, a fost declinată chiar de Valentin Cojocaru. Asta pentru că situaţia contractuală oferită nu a fost pe placul său.

Propunerea din SUA ar fi picat la rândul său, dar nu se ştiu motivele exacte. Cert este că şansele sunt foarte mari să nu mai continua la Viitorul din vară. Cojocaru mai are contract cu echipa lui Gică Hagi până în iarna acestui an.

Sezonul trecut de Casa Liga 1, Valentin Cojocaru a fost portarul titular al Viitorului. A apărat în 32 de partide, în toate competiţiile, a primit 31 de goluri şi a terminat fără gol primit 13 confruntări.

Cota sa de piaţă se ridică la 750.000 de euro. Portarul născut în Bucureşti are nu mai puţin de şapte trofee la activ, în toată cariera. Are trei campionate cu FCSB, două Cupe ale României cu FCSB şi Viitorul Constanţa şi două Supercupe ale României cu FCSB şi Viitorul Constanţa.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele