Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5
Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid

Valerică Găman, foarte dezamăgit de ratarea trofeului. ”Ne pare rău, dar cred că am lăsat o ultimă impresie bună”

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 22 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/20215165/1/gam.jpg

Fundaşul Valerică Găman a declarat că jucătorii Astrei sunt foarte dezamăgiţi după ce au pierdut finala Cupei României, dar crede că au lăsat o impresie bună, având în vedere că giurgiuvenii au retrogradat.

"E mare dezamăgirea, am fost foarte aproape. Speram să ajungem la penaltiuri. Ne pare rău, dar cred că am lăsat o impresie bună. Dacă arătam la fel în ultimele 7-8 meciuri, cu siguranţă nu eram în Liga II. Nu ştim ce se va întâmpla cu echipa. Eu cu siguranţă voi pleca, nu rămân în Liga II.

Dacă va fi ceva foate bun din afară, voi pleca, dacă nu rămân aici. Cred că acest trofeu pentru Craiova este doar o consolare, până nu câştigă titlul tot acolo rămân", a declarat Găman, imediat după meci.

CS Universitatea Craiova a câştigat Cupa României, după ce a învins, sâmbătă, la Ploieşti, cu scorul de 3-2 (1-1, 1-1), echipa Astra Giurgiu, după prelungiri. Oltenii au fost conduşi cu 2-1 în prelungiri, dar au reuşit să întoarcă scorul. Antrerior, CS Universitatea Craiova a cucerit trofeul în 2018.

Au marcat: Găman '17 (p), Boe-Kane '90+3 / A. Ivan '14, Nistor '99, Screciu '113.

mail-share icon Email
viewscnt

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele