Ultima oră
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează! VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2, în direct la Prima Sport 1! Ştefan egalează!
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice

Valeriu Iftime, o nouă reacţie la adresa lui Adi Mutu: ”Domule, e unul dintre cei mai mari fotbalişti pe care România i-a avut”

FC Botoșani Publicat pe 27 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20409183/1/mutu.jpg

Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoşani, a avut o nouă intervenţie la adresa lui Adrian Mutu, după ce meciul dintre echipa sa şi FC U Craiova s-a terminat la egalitate, 1-1. Deşi, la cald, imediat la final, l-a cam atacat pe Adi Mutu, a doua zi Iftime a avut o reacţie mai reţinută, dând impresia că regretă cele spune.

Omul de afaceri a precizat că îl stimează pe Mutu, atât ca fost fotbalist, cât şi ca actual antrenor. ”Domule, Adi Mutu este unul dintre cei mai mari fotbalişti pe care România i-a avut. Eu cred în el şi ca antrenor. Acum, dacă am zis ceva despre el în mod sigur nu am vrut să iasă aşa pe gură sau poate nu m-am exprimat eu bine. Îmi pare rău. Nu am vrut să îl jignesc pe acest om.

Nu am vut să spun că dacă m-ar chema Mutu mi-ar fi ruşine. Eu îl stimez pe Adi Mutu. Eu am vrut să spun doar că ceea ce a jucat Craiova aseară nu e stilul lui Adi Mutu ca fost mare fotbalist şi acum antrenor.

Eu voiam să văd un meci deschis, cu o Craiova care să ne atace, nu cu o Craiova pusă doar pe defenisvă. Dar ei s-au închis bine, iar noi abia i-am egalat pe final. Sper că am reglat acum lucrurile cu Adi Mutu şi totul se închide aici”, a spus Iftime, pentru ProSport.

FC Botoşani a remizat pe teren propriu cu FC U Craiova, scor 1-1, în etapa a zecea din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport şi www.primaplay.ro. Echipa pregătită de către Marius Croitoru a egalat în minutul 90 şi putea să dea lovitura de graţie în prelungiri, dar portarul Robert Popa a făcut un meci remarcabil pentru oaspeţi.

FC Botoşani a ratat mai multe ocazii clare de gol şi putea să primească un penalty în minutul 72. Raportul şuturilor pe poartă a fost 8-4 pentru gazde.

FC Botoşani a urcat pe locul 2 în Liga 1, la trei puncte de CFR Cluj. FC U Craiova este fără victorie în ultimele 6 meciuri.

Băiatul (n. red - Sekou Sidibe) a dat un gol senzaţional, iar noi ne-am considerat cumva campioni, o echipă de neînvins Ei nu au făcut nimic un meci întreg, să nu încerci să joci fotbal...Îmi pare rău pentru Mutu, dar nu au avut nicio ocazie de gol în afară de şutul ăla excepţional. E complet nedrept, norocul nostru că am egalat. Dacă mai luam şi bătaie era ruşinea ruşinilor!”, spunea Iftime, imediat după FC Botoşani FC U Craiova 1-1.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele