Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

Valeriu Iftime, precaut înainte de jocul cu FCSB. ”Au jucători de mare valoar

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 15 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20294809/1/iftime.jpg

Cel mai puternic meci al primei etape din Casa Liga 1, Botoşani – FCSB, este transmis de către Look Sport+, joi, de la ora 20:30. Cele mai importante faze ale partidei vor fi redate în format live video de către site-ul www.looksport.ro.

Finanţatorul moldovenilor a declarat că se aşteaptă la o partidă foarte grea, în contextul în care echipa sa nu este în cea mai bună formă.

”Dacă aş câştiga, ar fi o bucurie enormă, la fel ca la un egal. Nu ştiu ce se va întâmpla, am pierdut foarte mulţi jucători, am adus 10 fotbalişti noi. Nu cred că suntem în cea mai bună formă şi Marius Croitoru nu va putea alinia cea mai bună echipă. Dar mă bazez pe dorinţa de a câştiga pentru prima dată la Botoşani în faţa celor de la FCSB. Nu pot para toate înţepăturile. Nu sunt prieten cu FCSB, am o relaţie de afaceri cu Gigi Becali, dar opinia publică nu o poate schimba nimeni.

Nu ştiu cum va arăta FCSB, pentru că acolo nu sunt regulile fotbalistice clasice. Ce ştiu e că au jucători de mare valoare, dar e nevoie de organizare şi de un antrenor care să fie principal şi nu preparator fizic. Dacă nu sperăm la play-off, atunci ne culcăm. Eu am în minte că putem fi în play-off. Măsurând lotul, experienţa, bugetul, antrenorul, cred că putem fi acolo”, a declarat Valeriu Iftime, pentru ProX.

Valeriu Iftime nu a investit în transferuri niciun ban. Botoşani i-a adus liberi de contract pe fundaşul stânga Andrei Dragu, de la Viitorul Târgu Jiu, atacantul central Maecky Ngombo, ultima dată la formaţia algeriană CR Belouizdad, prins într-un scandal uriaş al drogurilor, aripa stângă Petar Petkovski de la Rabotnicki (prima ligă macedoneană) şi mijlocaşul central belgian Martin Remacle de la FC Voluntari.

În schimb, Botoşani a înregistrat mai multe plecări: fundaşul central Ulrich Meleke pentru 250.000 de euro şi fostul căpitan Jonathan Rodriguez gratis (ambii la CFR Cluj), Stefan Ashkovski (Sepsi Sfântu Gheorghe), Marcel Holzmann (Academica Clinceni), Florn Plămadă, Marian Tarşa şi Ianos Brînză (toţi trei la Poli Iaşi) şi Youssef Toutouh (fără echipă încă).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele