Ultima oră
România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin
Louis Munteanu, drum liber către FCSB? Anunţul momentului: „Cu siguranţă” Louis Munteanu, drum liber către FCSB? Anunţul momentului: „Cu siguranţă”
VIDEO | Ploaia a dat peste cap programul de la Ţiriac Open. Surpriză uriaşă produsă de locul 276 ATP VIDEO | Ploaia a dat peste cap programul de la Ţiriac Open. Surpriză uriaşă produsă de locul 276 ATP
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan
Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului” Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului”

Valeriu Iftime pune capăt speculaţiilor legate de transferul lui Ongenda. ”El nu vrea să meargă la FCSB sau altundeva din România”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 25 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20373050/1/ong.jpg

Valeriu Iftime a anunţat că Hervin Ongenda nu va ajunge la FCSB şi nici la altă echipă din România. Francezul a atras atenţia şi celor de la Universitatea Craiova, care au înaintat o ofertă de 300.000 de euro, conform Fanatik.

Patronul celor de la Botoşani speră să îşi vândă cel mai bine cotat jucător la un club în străinătate la iarnă.

”Becali vorbeşte destul de mult uneori şi cumva nu mai crede nimeni ce spune el. Nu e la mine decizia finală. Ongenda nu e un sac de cartofi să îl dau unde vreau eu.

El nu vrea să meargă la FCSB sau altundeva din România. Vreau să îi prelungesc contractul un an, dar e ca la Chindriş, contează ce vrea jucătorul. Hervin nu vrea să plece nici la FCSB, nici la Craiova.

Universitatea Craiova a plusat, dar degeaba. Am vorbit cu Ongenda, l-am sfătuit să muncească 20 de ori la mine până la iarnă. El trebuie să meargă la o echipă cu bani mulţi. A făcut patru meciuri bune în România, eu am încercat să-l aduc în formă, Marius a muncit mult cu el. Cu siguranţă va creşte preţul pentru el”
, a declarat Iftime, pentru DigiSport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele