Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Valtteri Bottas, pole surprinzător în Marele Premiu al Portugaliei. Mercedes a monopolizat prima grilă. Cursa este duminică, în direct pe Look Sport 2

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 1 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/20152514/2/bot-3.jpg

Finlandezul Valtteri Bottas a reuşit primul pole-position din acest sezon, în Marele Premiu al Portugaliei, ce se dispută pe traseul de la Algarve. Pe locul secund s-a clasat Lewis Hamilton, septuplul campion mondial a ratat şansa de a ajunge la 100 de plecări de pe prima poziţie în carieră, fiind devansat chiar de coechipierul său.

De pe locul al treilea va porni Max Verstappen, de la Red Bull. Olandezul a avut un parcurs curat, dar nu a putut ţine aproape de tandemul Mercedes.

 

Hamilton are statutul de favorit, după ce a câştigat ediţia de anul trecut, fiind un circuit pe care-l cunoaşte şi pe care excelează. Pe locul secund s-a clasat coechipierul Valtteri Bottas, finlandezul are însă un start de 2021 sub aşteptări. Pe locul al treilea a încheiat Verstappen.

Diferenţa la general este de doar un punct, în favoarea pilotului Mercedes, care a reuşit să rămână lider, după ce runda trecută, la Imola, a reuşit să recupereze, după ce monopostul s-a oprit pe nisip şi să încheie pe locul secund, cu cel mai rapid tur bifat şi implicit un punct bonus.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele