Ultima oră
Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă” Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă”
Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică” Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică”
PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1 PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1
VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul
VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!” VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!”
VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!” VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!”

Van Dijk a fost operat cu succes. Liverpool a anunţat când fundaşul va începe recuperarea

Liverpool Publicat de Daian Cutu pe 31 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/19571065/1/di.jpg

Virgil Van Dijk, fundaşul olandez al echipei Liverpool, a fost operat cu succes la ligamentele genunchiului drept.

Van Dijk, în vârstă de 29 de ani, s-a accidentat la meciul cu Everton, din 17 octombrie.

Liverpool a anunţat că Virgil Van Dijk a fost operat cu succes, dar nu a anunţat data revenirii lui în competiţie.

„Operaţia planificată pentru fundaşul lui Liverpool a avut loc la Londra şi rezultatul ei a fost un succes.

Van Dijk va începe imediat să se concentreze pe începutul recuperării sale, cu ajutorul departamentului medical de pe Anfield. Nu a fost setată nicio dată privind întoarcerea olandezului pe terenul de joc”, este comunicatul de presă emis de Liverpool.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele