Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

Varane, pe picior de plecare de la Real Madrid. Manchester United şi Juventus îl vor pe francez

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 9 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19964052/1/rv.jpg

Raphael Varane vrea să plece de la Real Madrid, este anunţul presei din Spania. Francezul nu mai vrea să continue la trupa lui Zidane, dorind să părăsească echipa chiar liber de contract, pentru că înţelegerea îi expiră în vara lui 2022. Ar fi o adevărată lovitură pentru Real, care are probleme şi cu Sergio Ramos, pe care îl poate pierde la fel, fără sumă de transfer.

Varane nu mai vrea să rămână pentru că madrilenii nu mai au rezultatele din ultimii ani. Au început să aibă multe sincope serioase în La Liga, dar şi în Liga Campionilor, unde au fost aproape de un recod negativ.

Manchester United vrea să profite de situaţie şi să îi facă o ofertă francezului. Presa engleză scrie că Varane ar fi extrem de interesat de o experienţă în Premier League. De asemenea, în cursă a intrat şi Juventus, campioana din Serie A fiind dispusă îi achite fundaşului un salariu de 12 milioane de euro pe an.

  • Varane este cotat de cei de la Transfermarkt la suma de 70 de milioane de euro
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele