Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Variantă BOMBĂ pentru Silviu Lung jr! Turcii anunţă transferul carierei pentru român

Stranieri Publicat pe 31 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19437418/1/silviu-lung-jr.jpg

Echipa lui Silviu Lung Junior a retrogradat în acest sezon din SuperLig, însă prestaţiile românului din poarta lui Kayserispor nu au trecut neobservate.

Presa din Turcia anunţă astăzi că Silviu Lung este primul pe lista priorităţilor lui Galatasaray, care caută de urgenţă un înlocuitor pentru titularul Fernando Muslera (34 de ani), care va lipsi de pe teren până în 2021 din cauza unei fracturi de tibie şi peroneu.

În vârstă de 31 de ani, Silviu Lung va deveni liber de contract în această vară, iar acesta reprezintă principalul său avantaj în negocierile cu Galatasaray, notează jurnaliştii turci.

Galata i-ar fi avut în vedere şi pe Volkan Babacan şi Mert Günok, de la Istanbul Başakşehir, însă campioana Turciei are pretenţii considerate exagerate, pentru oricare dintre cei doi.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19437418/2/muslera.jpg

Silviu Lung este portarul cu cele mai multe şuturi parate în acest sezon din Turcia, cu un procentaj de 69% al şuturilor pe poartă scoase, iar Galata a demarat deja negocierile, notează Fotomac.

Lung ar fi fost deja contactat de directorul executiv al clubului, Şükrü Hanedar, pentru a-şi expune pretenţiile.

Îl vrea şi Beşiktaş!

Silviu Lung se află într-o situaţie privilegiată, în condiţiile în care ar mai fi dorit şi de altă echipă mare a Turciei - Beşiktaş, notează sursa citată.

Lung a făcut un meci uriaş în partida directă Kayserispor - Beşiktaş, scor 3-1, din Etapa 30 a sezonului, iar acela a fost momentul în care alb-negrii au decis să-l treacă pe lista de transferuri.

Beşiktaş ar fi dispusă să-i garanteze lui Lung Jr. postul de titular, în timp ce la Galatasaray românul ar avea garantată această poziţie doar până la revenirea lui Muslera pe teren, preconizată pentru februarie sau martie 2021.

800.000 de euro valorează Silviu Lung în acest moment, conform Transfermarkt

30 de meciuri a jucat portarul pentru Kayserispor în sezonul recent încheiat

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele