Ultima oră
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"

Vasile Maftei are peste şase luni de restanţe salariale la Astra

Astra Giurgiu Publicat pe 23 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/19626248/1/vasile-maftei.jpg

Vasile Maftei nu mai lucrează pentru Astra în acest moment, dar este în continuare sub contract cu gruparea giurgiuveană. El a fost antrenor secund în mandatul lui Bogdan Andone, al cărui loc a fost luat de Eugen Neagoe. Fostul fundaş al Rapidului a declarat că situaţia nu i s-a reglat însă, iar în acest moment ar mai avea peste şase luni de restanţe salariale.

Maftei a mers la comisii şi speră ca situaţia să se rezolve cât mai repede. Să îşi rezilieze înţelegerea cu Astra, dar să îşi primească şi banii pe care, conform contractului, Astra trebuie să îi achite.

Da, ne-am adresat comisiilor şi încercăm să rezolvăm problema cât mai repede pentru că suntem în continuare sub contract cu Astra, suntem într-un concediu… Sper să se rezolve cât mai repde. Ştiu că sunt foarte mult dosare depuse la Comisii din perioada pandemiei, iar cei de la comisii sunt în urmă. Stăm la rând… Asta  e situaţia, aştpeptăm. Asta e situaţia. Nu cred că putem schimba noi ceva la momentul de faţă. Noi aşteptăm să vedem ce se va întâmpla. Eu ştiu că Bogdan a primit un act de reziliere, eu aşa ştiu.

Cred că într-un scurt timp trebui să se rezolve. Normal ar fi fost ca Astra să ne plătească salariile până când ne-am despărţit. Se adună 6-7 luni în care suntem neplătiţi. Trebuie să se respecte contractele. Noi am dat dovadă de bun simţ atunci când cei din conducere au hotărât ca noi să nu mai fim antrenorii echipei. Am vrut să lăsăm loc de bună ziua, dar nu s-a putut.

Dani Coman a încercat să îl convingă pe patronul clubului să nu ia această decizie. El a făcut o analiză completă şi ştie de ce nu erau rezultate la echipă. Au fost foart mult probleme. Am înţeles că jucătorii au mai primit ceva din restanţ, la fel am văzut în presă că a zis Dani Coman că patronul o să rezolve problemele financiare şi o să aducă clubul pe linia de plutire”, a spus Vasile Maftei pentru ProSport.

O veste cum nu se poate mai proastă a picat pentru Astra într-o perioadă în care problemele financiare de la club sunt la ordinea zilei: Constantin Budescu (31 de ani) a pierdut la FIFA procesul cu fosta echipă Al-Shabab, iar clubul giurgiuvean şi decarul său au la dispozie o lună şi jumătate să achite 725.000 de dolari, dacă vor ca Budi să mai joace pentru fosta campioană a României.

Decarul a plecat din Arabia Saudită vara trecută şi s-a întors la Astra, iar avocatul său a anunţat că a venit la Giurgiu din postura de fotbalist liber de contract. Doar că echipa la care a jucat sub comanda lui Marius Şumudică s-a adresat FIFA pentru rezilierea unilaterală a contractului fără un motiv legitim, iar decizia a venit tocmai azi şi a fost publicată pe contul de twitter al clubului saudit.

Astfel, Al-Shabab anunţă că Budescu a pierdut procesul la FIFA, iar el şi Astra au un termen de 45 de zile pentru a achita cei 720.000 de dolari ceruţi drept despăgubiri.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri