Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"

Vasile Miriuţă crede cu tărie în Cosmin Contra: "E capabil să facă din Dinamo ce a fost acum mulţi ani"

Dinamo Publicat pe 22 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19488672/1/img.jpg

Vasile Miriuţă, fost antrenor al lui Dinamo, este convins că noul tehnician al "câinilor", Cosmin Contra, va reuşi să readucă echipa în topul Ligii 1.

"La Timişoara a avut o echipă foarte bună, la Petrolul, la fel. Acum, la fel, au fost aduşi jucători foarte buni. Jucătorii te ridică, dacă sunt mari. Sunt antrenori care te salvează de la retrogradare, care te duc la titlu. Eu sunt sigur că <<Guriţă>> va duce Dinamo sus. E capabil să facă din Dinamo ce a fost acum mulţi ani", a spus Vasile Miriuţă, la Fotbal Look.

Formaţia Dinamo a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-1 (0-0), echipa Gaz Metan Mediaş, în ultimul meci al etapei a patra a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Gonzalez '48, Sorescu '74 şi Camara '83 pentru Dinamo, respectiv Cardoso '88 pentru Gaz Metan.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele