Ultima oră
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

Vasile Miriuţă, demis de Hermannstadt: "Mulţumim, Tati!"

Superliga Publicat pe 14 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19390543/1/miriuta.png

Egalul de sâmbătă seară, 1-1 cu Sepsi OSK, a fost ultimul meci al lui Vasile Miriuţă (51 de ani) pe banca celor de la Hermannstadt. Duminică, antrenorul a fost demis, a anunţat clubul sibian într-o postare pe Facebook.

UPDATE 15:50: Hermannstadt a anunţat oficial despărţirea de Vasile Miriuţă: "Mulţumim, Tati! Mulţumim, Vasile Miriuţă! A.F.C. Hermannstadt a incetat astăzi înţelegerea contractuală cu dl Vasile Miriuţă. "Tati" a revenit la echipă la începutul acestui an şi a fost alături de noi în cantonamentul efectuat în Spania, în ultima parte a sezonului regulat şi în primele 3 etape din Play-out.
 
În mandatul cu nr 2 în postura de antrenor principal al AFC Hermannstadt, Vasile Miriuţă a obţinut o victorie, 4 rezultate de egalitate şi trei înfrângeri în Liga I, respectiv în Cupa României (contra FCSB).
 
FCH îi transmite şi pe această cale d-lui Vasile Miriuţă mult succes în continuare şi realizări importante în carieră, fiindcă merită din plin!
 
În perioada următoare vom reveni cu informaţii despre numirea unui nou antrenor principal al echipei şi despre componenţa staffului", e mesajul postat pe Facebook de gruparea din Sibiu.

Venirea Anamariei Prodan în conducerea celor de la Hermannstadt a adus dubii privind viitorul lui Vasile Miriuţă. Tehnicianul avea o înţelegere cu finanţatorul Claudiu Rotar, ar fi rămas la Sibiu dacă salva echipa de la retrogradare, dar tabloul s-a schimbat complet după apariţia în peisaj a soţiei lui Laurenţiu Reghecampf. Miriuţă a fost lăsat să pregătească echipa pentru meciul cu Sepsi şi, chiar dacă a scos un 1-1 în deplasare, a fost informat, duminică, asupra faptului că a fost demis.

 
Evident, decizia nu i-a picat bine fostului fotbalist. Potrivit Telekom Sport, Miriuţă ar fi avut o reacţie foarte dură în momentul în care a aflat că nu mai e antrenorul echipei, răstindu-se la şefi.

Simţea pericolul

Cu Iuliu Mureşan şi Răzvan Zamfir plecaţi de la Sibiu odată cu intrarea Anamariei Prodan în acţionariat, Vasile Miriuţă a simţit că şi lui i se pregăteşte ceva. Fusese informat că înţelegerea privind prelungirea contractului şi sezonul viitor nu mai e valabilă şi că va pleca la finalul acestei stagiuni. Dorea, totuşi, să salveze echipa de la retrogradare înainte să plece, iar jucătorii îi erau aproape: "Înainte de meci, străinii şi românii au venit la mine şi mi-au zis «We'll fight for you» (n.r. - Luptăm pentru tine). Pentru băieţii ăştia minunaţi, pentru staff şi pentru suporterii ăştia minunaţi voi rămâne! Sunt profesionist şi voi face tot ce ţine de mine ca echipa să rămână în prima ligă. După asta vom vedea", a declarat Miriuţă, la finalul meciului cu Sepsi.
 
La finalul unei perioade de şase luni, Miriuţă o părăseşte pe Hermannstadt neînvins în play-out (o victorie şi două egaluri) şi ăi lasă pe sibieni pe locul nouă, cu 18 puncte, trei peste Poli Iaşi, ocupanta locului care duce la barajul de menţinere/promovare în Liga 1.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele