Ultima oră
LIVE VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Victoria, singura variantă a „câinilor roşii” LIVE VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Victoria, singura variantă a „câinilor roşii”
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial în lupta pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial în lupta pentru evitarea retrogradării
VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, astăzi, de la ora 12:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în liga secundă VIDEO | Unirea Slobozia - Corvinul Hunedoara, astăzi, de la ora 12:00, în direct la Prima Sport 1! Meci cu tentă amicală în liga secundă
VIDEO | Hoffenheim - Leipzig 1-1. Oaspeţii îşi opresc seria de 4 victorii consecutive VIDEO | Hoffenheim - Leipzig 1-1. Oaspeţii îşi opresc seria de 4 victorii consecutive
VIDEO | Getafe - Athletic Bilbao 0-2. ”Dubla” lui Inaki Williams a decis partida VIDEO | Getafe - Athletic Bilbao 0-2. ”Dubla” lui Inaki Williams a decis partida
Felix Auger-Aliassime s-a calificat în finala de la Madrid după abandonul lui Jiri Lehecka Felix Auger-Aliassime s-a calificat în finala de la Madrid după abandonul lui Jiri Lehecka

Vasile Miriuţă ştie cine are cele mai mari şanse la campionat! Surpriză mare: ”Este cea mai avantajată. Au cel mai experimentat antrenor!” | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 11 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21520975/1/screenshot-54.png

Rapid Bucureşti a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia FCSB, în etapa a 30-a din Superligă, ultima a sezonului regulat.

Arena Naţională a fost plină la derby-ul campionatului, dar prima repriză nu  a avut prea multe faze de poartă. Rrahmani a tras pe lângă în minutul 13, apoi tot el a cerut penalti la un duel cu Dawa, în careu, însă arbitrul Haţeganu nu a acordat nimic. Primul gol al giuleştenilor a venit în minutul 33, când Paul Iacob a trimis cu o lovitură de cap în plasă, din lovitura liberă executată de Papeau. 

Florinel Coman a trimis puţin pe lângă poartă, în minutul 35, iar în minutul 49 Alexandru Băluţă a marcat, dar golul a fost anulat din cauza unei poziţii de ofsaid. Mai pragmatici, rapidiştii au făcut 2-0 în minutul 53, prin Albion Rrahmani. 

În minutul 74,  Ermal Krasniqi a înscris pentru 3-0, iar Albion Rrahmani a reuşit dubla în minutul 83, ducând scorul la 4-0. Cu această reuşită Rrahmani a ajuns la 13 goluri în acest sezon. Rapid s-a impus cu 4-0 în faţa unei echipe FCSB care nu a arătat nici un moment ca un lider şi este pe locul secund, cu 55 de puncte. FCSB rămâne pe prima poziţie, cu 64 de puncte.

Sezonul regular a luat sfârşit, iar lupta la titlu se va încinge şi mai mult în play-off. Înainte de a începe a doua parte a sezonului, Vasile Miriuţă a tras mai multe concluzii în direct la Prima Sport. 

Analistul TV susţine că dintre FCSB, Rapid şi CFR, cea mai avantajată din punctul de vedere al lotului este Rapid. De asemenea, el consideră că Berodi este cel mai experimentat antrenor dintre tehnicienii care sunt implicaţi în lupta pentru Superligă. 

”Este cea mai avantajată. Au cel mai experimentat antrenor!”

”Au un lot de jucători valoroşi Rapid, iar FCSB şi CFR nu au acest lucru. Din punctul ăsta de vedere, este cea mai avantajată. Acum sunt doar 10 jocuri, se poate întâmpla orice.

CFR-ul poate să vină datorită experienţei anumitor jucători. Rapidul, la ora actuală, arată cel mai bine. Uite ce bancă are Rapid şi uite ce bancă au CFR şi FCSB. Dintre toţi, Bergodi este cel mai experimentat antrenor”, a spus Vasile Miriuţă, la Prima sport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele