Ultima oră
Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori” Retragere surprinzătoare din Liga 3! ”Vom rămâne în continuare cu grupele de juniori”
„Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte” „Duo-ul” surpriză propus lui Dan Şucu pentru a salva Rapidul: „Aş face urgent aceste oferte”
Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa Unai Emery şi-a prelungit contractul cu Aston Villa
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”

Venirea lui Şumudică la FCSB declanşează războiul cu fanii! Miriuţă: "Îi va fi imposibil să lucreze acolo. Dacă vine, va pleca MM Stoica" EXCLUSIV

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 20 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20211211/4/sumudic.jpg

Marius Şumudică va fi noul antrenor de la FCSB, după încheierea sezonului. Gigi Becali a confirmat mutarea, iar Şumudică a precizat că vrea să câştige trofee, chiar dacă este conştient că va fi contestat de către fanii Rapidului. Însă şi suporterii FCSB-ului au reacţionat agresiv faţă de numirea lui Şumudică. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, antrenorii Vasile Miriuţă şi Mirel Albon au declarat că Şumudică va avea o misiune aproape imposibilă la FCSB.

Marius Şumudică (50 de ani) este liber de contract, după despărţirea de echipa turcă Rizespor.

Toni Petrea va renunţa la funcţia de antrenor la FCSB după meciul cu CFR Cluj, ultimul din play-off-ul Ligii 1.

FCSB n-a mai câştigat titlul în Liga 1 din 2015. Pentru al patrulea sezon la rând, CFR Cluj este campioana României.

“E o mare surpriză pentru mine, mai ales că ştim foarte bine ce a declarat Şumudică în multe rânduri despre clubul FCSB. Dar vedem cu toţii că în fotbal nu se ştie niciodată ce şi cum. Într-adevăr, este o bombă! Nu cred că Marius Şumudică nu va accepta, mai ales că stă de o perioadă şi îşi doreşte să antreneze. Vom vedea reacţia fanilor, au început deja. Cred că îi va fi foarte greu lui Şumudică la FCSB, mai ales dacă vor începe aceste mini-războaie cu suporterii. Îi va fi imposibil să lucreze acolo.

Cred că, dacă vine Şumudică, va pleca MM Stoica. Gigi Becali va lua decizia finală, el taie şi spânzură acolo. Probabil vor avea o discuţie în trei.

Nu mai înţelegi nimic la FCSB.  Nu-l văd pe Marius Şumudică lucrând cu tineri. Dacă Gigi Becali va aduce 4-5 jucători cu experienţă... probabil au discutat despre câteva luni. De ce să mai rămână Toni Petrea la FCSB? Ştia unde se duce! A bifat în CV-ul lui: antrenor la FCSB, locul 2”, a spus Vasile Miriuţă, la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20211211/3/vm.png

“Eu văd o incompatibilitate. Şumudică este recunoscut ca un antrenor care gestionează foarte bine vestiarul şi grupul. În momentul în care formaţia, schimbările vin din altă parte, nu mai poţi să controlezi, nu te mai ascultă grupul. El a lucrat cu jucători cu experienţă, consideraţi dificili de către alţi antrenori. La FCSB, cu jucători tineri, pe care trebuie să-i creşti, nu văd cum ar putea lucra. Nu văd o chestie compatibilă pe termen lung”, a spus Mirel Albon.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele