Ultima oră
Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca” Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca”
Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă un stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă un stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie
Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei
Adrian Mititelu, decizie finală cu privire la cedarea lui Juan Bauza la FCSB! ”El este transferabil” Adrian Mititelu, decizie finală cu privire la cedarea lui Juan Bauza la FCSB! ”El este transferabil”
Vlad Covaliu a câştigat titlul mondial al juniorilor la sabie masculin individual Vlad Covaliu a câştigat titlul mondial al juniorilor la sabie masculin individual

Verdict dur pentru Lewandowski! Va rata meciurile Anglia - Polonia şi Leipzig - Bayern, din cauza unei accidentări

Bayern Munchen Publicat de Andrei Ionascu pe 29 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20086025/1/profimedia-0601954516.jpg

Atacantul polonez Robert Lewandowski (32 de ani) va rata meciurile Anglia – Polonia şi RB Leipzig – Bayern Munchen, din cauza unei accidentări la genunchi. Lewandowski s-a lovit duminică, în timpul meciului Polonia – Andorra, scor 3-0, în preliminariile Cupei Mondiale.

Federaţia Poloneză de Fotbal a anunţat că, în urma unor investigaţii amănunţite, Robert Lewandowski are o leziune la ligamentul genunchiului şi ar putea lipsi până la 10 zile. Atacantul polonez a revenit în Germania pentru tratament.

Prin urmare, este cert că Lewandowski va rata meciurile Anglia – Polonia (31 martie, pe Wembley, în preliminariile Cupei Mondiale) şi Leipzig – Bayern (3 aprilie, Bundesliga).

În plus, atacantul polonez este incert pentru meciul tur dintre Bayern Munchen şi PSG, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor (7 aprilie).

Lewandowski a fost nevoit să iasă de pe teren în a doua repriză a meciului Poloniei cu Andorra, în care a marcat de două ori pentru o victorie cu 3-0.

Robert Lewandowski este considerat atacantul momentului în fotbalul mondial. A reuşit 42 de goluri şi 8 pase decisive în 36 de meciuri pentru Bayern Munchen în acest sezon, în toate competiţiile. În Bundesliga are 35 de goluri în 25 de meciuri, fiind aproape să depăşească un record.

Sursa foto: profimediaimages.ro

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele