Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

Verdict în cazul accidentării lui Kylian Mbappe. Campionul mondial ratează finala Cupei Ligii Franţei

PSG Publicat pe 25 iul 2020
mail-share icon Email

Atacantul francez Kylian Mbappe s-a accidentat la glezna dreaptă la finala Cupei Franţei, câştigată de Paris Saint-Germain, scor 1-0, în faţa celor de la AS Saint-Etienne.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/19431411/1/mbappe.jpg

 

UPDATE 14:00 | Conform presei franceze, citată de AS, Kylian Mbappe poate răsufla uşurat. Campionul mondial a suferit o entorsă la glezna dreaptă, nu o ruptură, care era cea mai mare temere a celor de la PSG. Perioada de pauză de care va avea nevoie francezul ar urma să fie determinată în orele următoare.

Chiar şi aşa, atacantul de 21 de ani va rata aproape sigur finala Cupei Ligii Franţei, programată pe 31 iulie, contra lui Olympique Lyon, iar prezenţa sa pe teren la meciul cu Atalanta, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, rămâne şi ea cu semnul întrebării.


Mbappe s-a accident după o jumătate de oră de joc, în urma unui fault al căpitanului de la Saint-Etienne, Loïc Perrin, şi a părăsit terenul în lacrimi.

Ulterior, Mbappe s-a întors pe teren în cârje pentru a lua parte la festivitatea de premiere. Campionul mondial purta şi o atelă la glezna dreaptă. "Iubesc acest sentiment", a notat Kylian Mbappe într-o postare pe reţelele de socializare, după ce a ridicat cel de-al zecelea trofeu din carieră, semn că starea sa s-ar putea să nu fie atât de gravă precum s-ar fi crezut.

 

 

Continuă blestemul pentru PSG?

Dacă Mbappe va fi forţat să rateze turneul final Ligii Campionilor, programat la Lisabona, acesta va fi al treilea an consecutiv în care PSG îşi pierde unul dintre superstaruri în fazele superioare din UCL, după accidentările suferite de Neymar în precedentele două sezoane.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele