Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Veste bună pentru FCSB: Vali Creţu, gata de joc contra Craiovei!

Superliga Publicat pe 25 nov 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20480781/1/rps8800.jpg


FCSB a primit, joi, o veste bună. Accidentat în meciul cu FC Botoşani (3-1), Valentin Creţu (33 de ani) nu are o ruptură musculară, aşa cum anunţase Mihai Stoica, ci doar un edem muscular, problemă care are mari şanse să se vindece până la meciul cu Universitatea Craiova (duminică, 20:30, în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro).
 
Deşi staff-ul medical se temea de o ruptură care să-l scoată din joc pentru o perioadă îndelungată, RMN-ul efectuat de fundaşul dreapta a scos la suprafaţă o problemă mult mai puţin serioasă, un edem muscular care, în mod normal, se va vindeca până la ora partidei cu echipa lui Laurenţiu Reghecampf, anunţă Fanatik.ro.
 
"Vă spun ceva care o să vă şocheze. De prin minutul 70 ducea mâna la coapsă şi am tot strigat: «Vali, eşti bine?» «Sunt ok, sunt ok». Tackling-ul lui e spre finalul partidei.
 
Azi (n.red - luni), medicul nostru i-a făcut o radiografie şi are o leziune fibrilară de dimensiuni mari. Are ruptură. Am câştigat meciul şi datorită faptului că Vali Creţu a demonstrat un spirit de sacrificiu…
 
Niciodată nu am văzut în carieră un fotbalist care să joace cu ruptură. S-a mărit în timpul meciului, că a jucat. Se rup fibrele. Ăsta e Creţu", spunea Mihai Stoica, zilele trecute, pentru a scoate în evidenţă eroismul de care a dat dovadă apărătorul lateral.
 
În cazul puţin probabil în care Creţu nu se va recupera complet şi Toni Petrea nu va dori să rişte să-l trimită în teren din primul minut, postul de fundaş dreapta va fi acoperit de Denis Hăruţ, cu Ovidiu Popescu variantă de rezervă.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele