Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Veste excelentă pentru Dinamo, Cortacero nu mai are acţiunile clubului! La cine e acum pachetul cumpărat de spaniol

Dinamo Publicat pe 4 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20339772/1/pablo-cortacero.jpg

Cornel Ţălnar (64 de ani), fost angajat la Dinamo, a oferit o informaţie importantă în aceste zile. Chiar dacă a plecat de la echipă, încă e la curent cu ce se întâmplă acolo, şi chiar din structura de conducere ar avea ceva informaţii. Potrivit unei declaraţii oferite de Ţălnar, acţiunile lui Dinamo nu mai sunt la spanioli, ci la Dorin Şerdean!

În plus, se pare că se caută variante, venirea unui potent om de afaceri care să cumpere pachetul majoritar de acţiuni. Însă, acest lucru nu se întâmplă şi nimeni nu vrea să se implice la echipă. Ţălnar a afirmat răspicat că oricine vrea să cumpere Dinamo poate lua acţiunile de la Dorin Şerdean.

Am rămas puţin surprins. Până acum toată lumea zicea că nu venim la Dinamo deoarece acţiunile sunt la spanioli, că spaniolii fac ce vor. Uite că de o lună acţiunile sunt la domnul Şerdean şi nu vine nimeni. Eu am făcut un apel să vină oricine doreşte să preia clubul Dinamo, să fie toată treaba transparentă, să preia acţiunile şi să putem merge mai departe. În condiţiile actuale, cu multă cârpeală, cu trei lei, cinci lei, nu poţi să faci performanţă.

Ca să vezi ceva scris trebuie să intre în discuţii cu Dorin Şerdean. Dânsul are o convenţie cu Pablo Cortacero, în baza căreia îi revin acţiunile dacă spaniolul nu vine în două-trei luni cu nu ştiu câţi bani.

Şi nu vorbim de un milion, două-trei, de mult mai mult. Dacă n-a venit într-un an cu 500.000 de euro, suntem convinşi că spaniolul nu va aduce în câteva luni 5-7 milioane. Acest lucru nu se va întâmpla. Cine vrea poate să intre în discuţii cu domnul Şerdean, pentru achiziţionarea de acţiuni, şi să dea drumul la treabă. Dorin Şerdean a vrut să demonstreze că nu a avut nicio treabă cu acest spaniol, nu l-a cunoscut, nu l-a văzut în viaţa lui
”, a spus Ţălnar pentru GSP.

În ciuda problemelor cu banii, Dinamo e felicitată că nu l-a vândut pe Sorescu

Dinamo poate da lovitura cu Deian Sorescu dacă nu îl vinde în această vară, consideră Vasile Maftei. Fostul fundaş e de părere că echipa din ”Ştefan cel Mare” a procedat bine în momentul în care a refuzat propunerea de câteva sute de mii de euro a celor de la Legia Varşovia, venită pe adresa celui mai bun jucător al lui Dinamo.

Maftei e ferm convins că se pot lua milioane de euro pe Deian Sorescu, dar nu acum, ci în iarnă. În plus, dacă fotbalistul va continua la Dinamo până peste şase luni, atunci clubul va avea de câştigat şi din altă privinţă, din cea a clasării pe un loc cât mai sus în Casa Liga 1, care ar aduce mai mulţi bani din drepturile TV.

Oferta polonezilor s-a făcut pentru că se ştia că Dinamo e în această situaţie, în insolvenţă, dar valoarea lui Deian e peste ce a oferit Legia. Eu aş ţine jucătorul, sperând că poate creşte şi mai mult, iar în iarnă să vină o altă ofertă, cu o sumă convenabilă pentru club, de câteva milioane de euro.

Până la urmă, e important şi ca Dinamo să acumuleze puncte, să se salveze de la retrogradare. Ar veni şi mai mulţi bani din drepturile TV. Cu siguranţă, cei care sunt acolo ştiu ce vor şi ce e bine pentru club”, a declarat Vasile Maftei în emisiunea Look Sport Live, de pe Look Sport.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele