Ultima oră
Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament Calendarul ediţiei 2024-2025 a Cupei României. Modificări importante de regulament
Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur
Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine” Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine”
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume ”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”

Veste excelentă pentru PSG înainte de "turneul final" din Champions League! Cum a fost surprins Mbappe

Champions League Publicat pe 10 aug 2020
mail-share icon Email
  • Miercuri, 12 august, de la 22:00: ATALANTA - PSG, în sferturile UEFA Champions League, LIVE pe Look Plus şi LOOK 4K

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19446591/1/mbappe.jpg

PSG s-ar putea baza pe starul Kylian Mbappe, după ce tânărul atacant a revenit pe terenul de antrenament, în urma accidentării suferite în iulie, în timpul finalei Cupei Franţei, câştigată de PSG în faţa lui Saint-Etienne.


Primele informaţii indicau o absenţă de minim trei săptămâni pentru Mbappe, ceea ce făcea puţin probabilă o  prezenţă a acestuia pe teren în sfertul cu Atalanta.

Totuşi, vârful de 21 de ani a ieşit duminică pe terenul de antrenament, pentru o şedinţă individuală de pregătire. Acesta a fost surprins inclusiv cu mingea la picior şi chiar a tras câteva şuturi la poartă, ceea ce indică faptul că recuperarea a decurs peste aşteptările iniţiale.

Cel mai probabil, Mbappe va fi rezervă cu Atalanta, dar ar putea intra pe teren în repriza secundă, dacă o va cere.

PSG are mai multe probleme de lot înainte de confruntarea cu Atalanta, de la Lisabona.

Angel Di Maria va lipsi fiind suspendat, în timp ce Verratti şi Mbappe, în mod normal titulari, sunt incerţi din cauza unor accidentări.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri