Ultima oră
VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A VIDEO ǀ Radu Drăguşin, debut în tricoul Sampdoriei. Fundaşul român, la al doilea meci din carieră în Serie A
"Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor "Sper să găsim un jucător care să execute penalty-uri mereu". Concluziile lui Reghecampf despre meciul cu Chindia şi ce spune despre închiderea stadioanelor
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Kremlin Cup
Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”   Banca a făcut diferenţa. Emil Săndoi intuia că U Craiova va câştiga în faţa Chindiei: ”Am avut ca rezerve numai copii. Am stat rău”
Şumudică, din nou victorios în Turcia! Şumudică, din nou victorios în Turcia!
Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!” Daniel Celea îl acuză pe Ivan că a jucat teatru: ”Ce aş putea să spun? Nu l-am lovit!”

Veste grozavă pentru Dinamo. Cristi Pulhac, dispus să revină! „Mie mi-ar plăcea, într-un fel, să fiu un liant între jucători şi conducere”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 16 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20397377/1/pul.jpg

Cristi Pulhac a evoluat la Dinamo în ultima perioadă de glorie a clubului, în urmă cu mai bine de 10 ani. Fostul fundaş a făcut o analiză a situaţiei în care au ajuns ”câinii” şi vrea să vină în ajutorul clubului unde s-a format ca sportiv. El crede că lucrurile sunt grave şi de asta s-a arătat dispus să revină, la vârsta de 37 de ani.

Acesta îşi doreşte un post de oficial, fiind retras din activitatea sportivă de la începutul anului 2018.

„Mie mi-ar plăcea, într-un fel, să fiu un liant între jucători şi conducere. Noi aveam nevoie de cineva de genul ăsta. Şi când eram noi, aveam pe cineva care să stea cu noi. Ai nevoie de cineva să stea cu jucătorul. Ai nevoie de un om care să respecte jucătorul.

Să ştii cum să-i iei, trebuie periaţi puţin, să ştii cum să vorbeşti cu ei. Nu se duce nimeni la Dinamo pentru bani, toată lumea vrea să ajute, eu, cel puţin”
, a declarat Pulhac, pentru AS.ro

Fundaşul a mai jucat în carieră pentru: Academica Clinceni, Aris Limassol, Petrolul, Zawisza, FK Qabala, Hercules, Sportul Studenţesc şi FCM Câmpina.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele