Ultima oră
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Veste minunată despre viitorul lui Christian Eriksen

EURO 2020 Publicat pe 2 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20489773/1/tw-kjaer.jpg

Danezul Christian Eriksen, care a avut nevoie de minute în şir de manevre de resuscitare în data de 12 iunie, la un meci de la EURO 2020, şi-a reluat antrenamentele, miercuri, la 173 de zile după incidentul de pe Stadionul Parken.

Eriksen se antrenează în Danemarca, la baza de pregătire a clubului Odense, pentru care a evoluat când era junior. Fotbalistul s-a prezentat la bază la ora 08:00, împreună cu un personal trainer, şi a făcut alergări şi exerciţii cu şi fără minge.

Jucătorul, care are contract cu Inter Milano, nu poate evolua în Italia, deoarece după problema suferită la EURO i s-a implantat un defibrilator subcutanat pentru reglarea ritmului cardiac.

“Suntem încântaţi că Eriksen se menţine în formă cu noi. Am ţinut legătura cu Christian de când a plecat de la noi, astfel că suntem bucuroşi că ne-a cerut permisiunea pentru a se antrena la Adalen.”, a declarat directorul sportiv al clubului Odense, Michael Hemmingsen pentru Bt.dk, potrivit Football Italia.

Eriksen a plecat de la Odense în 2009, când a fost transferat la Ajax Amsterdam pentru 1,5 milioane de euro. Ulterior, el a evoluat pentru Tottenham şi Inter. Cu Inter Milano, fotbalistul are contract până în iunie 2024. Salariul său anual de 7 milioane de euro este acoperit printr-o asigurare FIFA, iar Inter va discuta în următoarele luni viitorul fotbalistului cu Eriksen şi cu reprezentantul acestuia, scrie Football Italia.

Christian Eriksen, în vârstă de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, la 12 iunie, la meciul Danemarcei cu Finlanda, de pe Stadionul Parken din Copenhaga, din Grupa B de la EURO 2020.

mail-share icon Email
viewscnt

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele