Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Veste proastă pentru fanii Realului. Clubul nu va investi mai mult de 150 de milioane de euro în transferuri

Real Madrid Publicat pe 11 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20241942/1/real-madrid-1.jpg

Real Madrid e pregătită de schimbări radicale de lot din această vară, motiv pentru care a făcut bugetul total pe care îl va investi. Presa iberică anunţă că fosta campioană a Europei va cheltui cel mult 150 de milioane de euro pentru aducerea de fotbalişti care să readucă gloria Realului, pierdută în ultimii ani.

Însă, nu vor fi aduse cele mai importante nume ale fotbalului mondial, precum Mbappe sau Haaland, nume care au tot fost anunţate că s-ar afla în atenţia madrilenilor. Numai aducerea unuia dintre ei ar costa clubul peste 150 de milioane de euro.

David Alaba (28 de ani) e noul jucător al celor de la Real Madrid, a anunţat clubul spaniol. Fundaşul este singura achiziţie de până acum a madrilenilor. Chiar dacă venirea sa este o lovitură, austriacul a venit fără sumă de transfer.

În plus, Lucas Vazquez, 29 de ani, şi-a prelungit contractul cu Real până la 30 iunie 2024. Lucas a avut evoluţii apreciate, sezonul trecut, după ce a jucat bine pe partea dreaptă a terenului, în absenţa accidentaţilor Dani Carvajal şi Alvaro Odriozola.

Din păcate, sezonul lui s-a terminat prematur, în timpul El Clasico, când a suferit o accidentare gravă la genunchi după o coliziune cu mijlocaşul Sergio Busquets.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele