Ultima oră
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”

Veste proastă pentru FCSB! Când poate reveni Adrian Şut într-un meci de fotbal

FCSB Publicat pe 14 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20187463/1/sut.jpg

Adrian Şut, mijlocaşul defensiv al FCSB-ului, s-a operat în Italia din cauza problemelor majore la ligamentele piciorului stâng.

Fotbalistul de 22 de ani va lipsi de la antrenamente, conform Fanatik, cel puţin două luni. Medicii i-au interzis pregătirea alături de colegii săi pentru această perioadă.

Cu alte cuvinte, Şut se va întoarce la pregătiri abia în luna august şi va putea juca într-o partidă oficială prin luna septembrie, ratând meciurile ”roş-albaştrilor” din preliminariile cupelor europene.

”Mulţumesc Villa Stuart pentru operaţia realizată cu succes şi celor din cadrul clubului FCSB pentru sprijinul acordat în această perioadă dificilă şi pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături în această perioadă!”, a scris Adrian Şut pe Instagram.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele