Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au ratat de al 11 metri
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Veste proastă pentru Real Madrid! Hazard ratează meciul cu Atalanta, din optimile Ligii Campionilor

Real Madrid Publicat de Andrei Ionascu pe 15 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20064807/1/haz.jpg

Real Madrid se pregăteşte pentru meciul de pe teren propriu cu Atalanta Bergamo, în returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Zinedine Zidane nu se poate baza pe belgianul Eden Hazard, care a suferit o leziune musculară la piciorul drept.

  • Meciul Real Madrid – Atalanta este programat marţi, 16 martie, de la ora 22:00, în direct pe Look Sport+. În tur, echipa spaniolă s-a impus cu 1-0.

Eden Hazard a jucat din nou pentru Real Madrid sâmbătă, revenind după o accidentare de o lună. Mijlocaşul belgian a fost introdus pe teren în ultimele 15 minute ale meciului cu Elche, scor 2-1.

Hazard (30 de ani) a jucat 14 meciuri în acest sezon şi a reuşit 3 goluri.

“În urma testelor medicale efectuate astăzi asupra lui Eden Hazard, jucătorul nostru a fost diagnosticat cu o accidentare musculară la piciorul drept. Urmărim evoluţia acestei accidentări”, este comunicatul clubului madrilen.

 

La capitolul absenţe de lot, Zinedine Zidane nu va putea conta pe Carvajal, Odriozola, Casemiro, Diaz. De la Atalanta vor lipsi Freuler, Hateboer şi Djimsiti.

Echipele probabile:

Real Madrid: Courtois - Vázquez, Varane, Ramos, Mendy - Kroos, Valverde, Modrić - Asensio, Benzema, Vinícius.

Atalanta: Gollini - Tolói, Romero, Palomino - Maehle, De Roon, Pašalić, Gosens – Pessina - Muriel, Zapata.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele