Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat. Reacţia lui Giovanni van Bronckhorst. Update

Stranieri Publicat pe 22 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20565612/1/hagii.jpg

Update: Giovanni van Bronckhorst a spus că Rangers va afla cât de gravă este accidentarea lui Ianis Hagi în cursul zilei de astăzi.

Internaţionalul român a părăsit terenul pe picioarele sale, însă nu a mai putut continua partida din ”16-imile” Cupei Scoţiei.

“Accidentarea lui Ianis este singurul lucru negativ din acest meci. Va trebui să aşteptăm până sâmbătă să aflăm cât de serioasă e accidentarea.”, a declarat Giovanni van Bronckhorst, antrenorul lui Rangers, la finalul meciului cu Stirling Albion.

Ştirea iniţială

Ianis Hagi s-a accidentat la duelul pe care Glasgow Rangers l-a disputat, vineri, cu Stirling Albion, în ”16-imile” Cupei Scoţiei.

Ianis s-a accidentat la genunchi, în minutul 14 al partidei de pe Ibrox Park. El a primit îngrijiri pe teren, dar nu a mai putut continua meciul, fiind înlocuit cu debutantul Alex Lowry.

În cele din urmă, confruntarea s-a terminat cu victoria necruţătoare a lui Rangers, scor 4-0, iar echipa românului s-a calificat în sferturile competiţiei. 

Marcase în meciul precedent pentru Rangers

Ianis Hagi a marcat singurul gol al lui Rangers, cu Aberdeen, însă a fost criticat dur după meci. Echipa lui a remizat 1-1, în deplasare, în direct pe Look Sport 2 şi platforma PrimaPlay.ro.

Golul lui Ianis a venit destul de rapid, în minutul 20 al partidei. Ultimul gol marcat de Ianis pentru Rangers a fost în Liga Europa, în noiembrie 2021, în meciul cu Brondby.

Jurnaliştii scoţieni l-au notat cu 5 pentru prestaţia cu Aberdeen, şi pe lângă asta, i-au adresat şi critici aspre.

”Hagi a fost marcatorul lui Rangers, dar în afară de gol, a fost absolut jalnic. Le-a oferit mingea adversarilor atât de uşor şi a arătat fără calitate. Trebuie să se îmbunătăţească. Golul înscris l-a făcut să nu ia o notă şi mai mică”, au scris jurnaliştii de la ibroxnews.com.

În campionatul Scoţiei, el a marcat ultima oară chiar în prima etapă, la 31 iulie 2021, la meciul cu Livingston. În clasament, Rangers este lider, cu 52 de puncte, urmată de Celtic, cu 48 de puncte şi Hearts, cu 39 de puncte. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele