Ultima oră
Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică” Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică”
PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1 PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1
VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul
VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!” VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!”
VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!” VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!”
”Nu am primit niciun euro din salariu, nici eu, nici jucătorii”. Dinamo în colaps! VIDEO: Contra, detalii incredibile despre restanţele salariale ”Nu am primit niciun euro din salariu, nici eu, nici jucătorii”. Dinamo în colaps! VIDEO: Contra, detalii incredibile despre restanţele salariale

Veste rea pentru Guardiola. Sergio Aguero s-a accidentat din nou. Cât va lipsi

Manchester City Publicat de Daian Cutu pe 27 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/19566550/1/agu.jpg

Sergio Aguero a suferit o accidentare la tendon, în partida pe care Manchster City a terminat-o la egalitate, scor 1-1, contra celor de la West Ham United, în Premier League.

Starul argentinian a fost examinat de medici şi va fi nevoit să lipsească de pe teren aproximativ o lună. Pep Guardiola are mari probleme în zona ofensivă, pe lângă Aguero, mai este accidentat şi Gabriel Jesus.

Scandal cu Aguero în prim plan

Un gest făcut de argentinianul Kun Aguero la adresa arbitrului asistent Sian Massey-Ellis, în timpul meciului Manchester City - Arsenal, scor 1-0, a stârnit dezbateri ample în Anglia.

 

La o fază în care Aguero a cerut un aut pentru echipa sa, însă Massey-Ellis a indicat că Arsenal trebuie să beneficieze de repunerea de la margine, starul lui City a apucat-o de umăr pe aceasta. Gestul a rămas nepedepsit în timpul meciului, însă specialiştii consideră că Aguero ar fi putut fi eliminat pentru atitudinea agresivă şi superioară.
mail-share icon Email
viewscnt

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele