Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Veste tristă din Anglia! Legendarul Bobby Charlton a fost diagnosticat cu demenţă

Legendele sportului Publicat pe 1 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38223/19571997/1/twitter.jpg

Fostul fotbalist Bobby Charlton, câştigător al Cupei Mondiale cu naţionala Angliei în 1966 şi legendă a clubului Manchester United, suferă de demenţă, a anunţat soţia fostului sportiv, Norma Charlton.

Potrivit bbc.com, vestea diagnosticului vine după ce în iulie a murit fratele lui Bobby Charlton, Jack, de asemenea câştigător al CM, şi după ce vineri a decedat Nobby Stiles, un alt fost component al echipei care a câştigat Cupa Mondială în 1966.

În vârstă de 83 de ani, Bobby Charlton este al al cincilea component al naţionalei Angliei din 1966 diagnosticat cu demenţă, după fratele său Jack, Nobby Stiles, Martin Peters şi Ray Wilson. Peters a murit în 2019 şi Wilson în 2018. Stiles, Peters şi Wilson au fost diagnosticaţi când aveau aproximativ 60 de ani.

Un studiu al Universităţii Glasgow, dat publicităţii în 2019, arată că în cazul foştilor fotbalişti profesionişti riscul de deces din cauza demenţei este de trei ori şi jumătate mai mare decât în cazul oamenilor care au avut alte profesii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri