Ultima oră
Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă” Cosmin Contra îl provoacă pe Pablo Cortacero: ”Aştept să mă dea afară, dar nu cred că au tăria de caracter să o facă”
Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică” Real Madrid – Alaves s-a terminat 1-2. Oaspeţii au produs surpriza pe Santiago Bernabeu după două erori uriaşe în defensiva ”galactică”
PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1 PSG - Bordeaux 2-2. Parisul pierde încă două puncte în Ligue 1
VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul VIDEO: Pleacă Diego Fabbrini de la Dinamo? Răspunsul eroului ”câinilor” din meciul cu Viitorul
VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!” VIDEO: Ruben de la Barrera, foarte supărat, după eşecul categoric cu Dinamo. ”Cel mai prost meci al nostru!”
VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!” VIDEO: Semnal de alarmă tras de Gabi Iancu, după eşecul usturător din Cupă contra lui Dinamo: ”Trebuie să ne trezim!”

Veste uriaşă pentru Dinamo! ”Câinii roşii” pot răsufla uşuraţi: ”M-a sunat Pablo Cortacero”

Dinamo Publicat de Emanoil Ursache pe 27 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19566000/1/cor.jpg

Analistul Cornel Dinu a dezvăluit că a fost sunat de patronul lui Dinamo, Pablo Cortacero, care i-a comunicat ce se va întâmpla cu salariile restante ale fotbaliştilor. Investitorul spaniol i-a transmis legendei din Ştefan cel Mare că nu trebuie să se îngrijoreze, deoarece problema se va rezolva săptămâna viitoare.

”M-a sunat şi în această seară Pablo Cortacero. Mi-a spus că este îngrijorat despre lucrurile care se scriu în România, despre luările de poziţie de aici. E normal să fie îngrijorat. Discuţia nu a fost una lungă. Am încheiat spunându-i că lumea aşteaptă banii promişi. Mi-a zis că nu trebuie să îmi fac griji, că vrea binele lui Dinamo şi că săptămâna viitoare va plăti salariile restante.”, a declarat Cornel Dinu, la Telekom Sport.

După opt etape scurse din Casa Liga 1, Dinamo se află pe locul 14. Roş-albii au acumulat doar cinci puncte şi un golaveraj de 7-11.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele