Ultima oră
LIVE TEXT | România - Noua Zeelandă 0-0, scor lacare suntem eliminaţi. Şansă mare a lui Marin! Coreea de Sud se distrează cu Honduras LIVE TEXT | România - Noua Zeelandă 0-0, scor lacare suntem eliminaţi. Şansă mare a lui Marin! Coreea de Sud se distrează cu Honduras
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală
JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo
Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România" Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România"
Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian

Vestea care bucură toată lumea fotbalului. UEFA anunţă că Eriksen a fost stabilizat

EURO 2020 Publicat de Daian Cutu pe 12 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20243151/3/eri.jpg

UPDATE: „Christian Eriksen este conştient şi a fost transportat la spital, pentru examinări suplimentare”, a anunţat o persoană din cadrul federaţiei daneze.

 

UPDATE: UEFA a dat un comunicat, în care anunţă că Eriksen a fost stabilizat şi că a fost transportat la spital, pentru investigaţii suplimentare.

”În urma urgenţei medicale suferite de jucătorul danez Christian Eriksen, a avut loc o întâlnire de criză cu reprezentanţii ambelor echipei. Informaţii suplimentare vor fi oferite la ora 20:45. Jucătorul a fost stabilizat şi transportat la spital”, au anunţat oficialii.

 

Internveţia asupra lui Christian Eriksen (29 de ani) a reuşit! Fotbalistul danez a răspuns manevrelor de resuscitare. Fotografii au surprins imaginea care bucură toată suflarea microbistă.

La scurt timp a apărut o imagine, în care starul celor de la Inter pare că şi-a recăpătat cunoştinţa, se observă faptul că se ţine cu mâna stângă de cap, iar ochii îi sunt deschişi, semn că este lucid.

 

Ştirea iniţială

Momente dramatice la finalul primei reprize dintre Danemarca şi Finlanda, din cadrul grupei B a Campionatului European. Partida se dispută la Copenhaga.

UEFA a decis ca partida să fie suspendată. Eriksen a fost transportat la spital, fiind scos de pe terene în aplauzele fanilor şi ale coechipierilor, o mare parte fiind în lacrimi, dar deocamdată nu se cunosc mai multe detalii despre starea acestuia.

În minutul 43, Christian Eriksen s-a prăbuşit brusc şi şi-a pierdut cunoştinţa. S-a intervenit cu defibrilatorul asupra fotbalistului celor de la Inter, dar din păcate nu a răspuns primelor manevre de resuscitare. Partida a fost suspedată.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele