Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

Vestea proastă vine din Belgia. Clubul la care au antrenat Boloni şi Rednic şi a jucat Răzvan Marin va fi retrogradat direct la amatori

Superliga Publicat pe 8 apr 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19329320/1/cr-standard-liege-vs-arsenal-3641.jpg
Standard Liege nu a primit licenţa şi va fi retrogradată în ultima ligă din Belgia, din cauza problemelor financiare. Comisia de licenţiere a fotbalului belgian a constatat că Standard avea datorii către jucători, iar situaţia contabilă a clubului este complicată din cauza unui deficit important şi a lipsei de lichidităţi.  Deşi echipa din Liege a încercat să argumenteze că are de încasat sume importante de bani din transferurile unor jucători. Comisia de licenţiere a refuzat să acorde licenţa de club profesionist pentru sezonul 2020-2021.
 
Standard Liege poate contesta decizia la Curtea de arbitraj sportiv din Belgia, iar în cazul în care nu va avea câştig de cauză se poate adresa TAS. Standard, echipă antrenată în trecută de Laci Boloni şi Mircea Rednic şi la care a evoluat şi Răzvan Marin, mai are un jucător român în lot, pe Bogdan Drăguş. 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele