Ultima oră
Gigi Becali are planul făcut pentru titlu! Mutarea cu care vrea să le dea şah-mat rivalelor CFR şi Craiova Gigi Becali are planul făcut pentru titlu! Mutarea cu care vrea să le dea şah-mat rivalelor CFR şi Craiova
LIVE VIDEO | Universitatea Craiova – FC Argeş se joacă vineri, de la 20:00, la Look Sport+. Pretendenta în cădere înfruntă nou-promovata în creştere LIVE VIDEO | Universitatea Craiova – FC Argeş se joacă vineri, de la 20:00, la Look Sport+. Pretendenta în cădere înfruntă nou-promovata în creştere
LiVE VIDEO |  Chindia - Hermannstadt, de la ora 17:00, în direct pe Look Sport. Revelaţia mai caută o victorie, în faţa unei echipe în mare suferinţă. LiVE VIDEO | Chindia - Hermannstadt, de la ora 17:00, în direct pe Look Sport. Revelaţia mai caută o victorie, în faţa unei echipe în mare suferinţă.
"Am nevoie de el neapărat". Tănase, netransferabil. Becali vrea să-i mărească salariul la 35.000 de euro pe lună "Am nevoie de el neapărat". Tănase, netransferabil. Becali vrea să-i mărească salariul la 35.000 de euro pe lună
Grupele din preliminariile EURO 2023-tineret, competiţie găzduită de România şi Georgia
Grupele din preliminariile EURO 2023-tineret, competiţie găzduită de România şi Georgia
Iulian Matei s-a întors la Dinamo Iulian Matei s-a întors la Dinamo

Veşti bune despre reluarea Ligii 1. Declaraţia unui oficial LPF

Liga I Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19369854/1/jus.jpg

Justin Ştefan, secretarul general al LPF a vorbit în cadrul unei intervenţii la o emisiune televizată despre reluarea Ligii 1. Acesta este convins că va avea loc în weekendul 13-14 iunie..

Oficialul LPF a explicat că mai e foarte puţin de pregătit pentru a da unde verde competiţiei.

"Ne apropiem cu paşi repezi de reluarea competiţiei, în weekendul 13-14 iunie. Mai sunt câţiva paşi, săptămâna viitoare se va decide procedura pentru reluarea antrenamentelor colective.

În aceste 14 zile au fost efectuate antrenamentele în grup restrâns pentru a evita perioada aia de izolare care ne dădea înapoi.

Discutia este acum despre amicale, nu se face nimic mai devreme de 1 iunie. Abia după a treia testare, dacă nu există probleme cu jucătorii se poate trece mai departe,"
a explicat Justin Ştefan într-o intervenţie la Digi Sport Special.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele