Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Veşti bune pentru echipa de Fed Cup a României. Italia vine la Cluj-Napoca fără cea mai bună jucătoare

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 7 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20103275/1/gio.jpg

Camila Giorgi, locul 80 WTA, jucătoarea italiană cel mai bine clasată în ierarhia mondială, nu va participa la meciul de FedCup cu România, deoarece a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, a anunţat federaţia italiană.

Giorgi a fost testată la turneul de la Charleston şi plasată în izolare în SUA.

"Îmi pare foarte rău că nu pot participa la meciul din România alături de coechipierele mele, îmi doream foarte mult să joc cu echipa naţională şi să-mi aduc contribuţia la echipă", a declarat Giorgi.

Căpitanul italiencelor, Tathiana Garbin, va miza pentru partida din play-off-ul Billie Jean King Cup (fosta FedCup), pe Martina Trevisan, locul 99 WTA, Jasmine Paolini, locul 103 WTA, Elisabetta Cocciaretto, locul 111 WTA, Giulia Gatto-Monticone, locul 177 WTA, şi Bianca Turati, locul 281 WTA.

"Îmi pare rău pentru Camila, ştiu cât de mult îşi dorea această participare la play-off-ul împotriva României. Împreună cu restul echipei a fost indispensabilă în atingerea acestei etape importante. Pentru mine şi pentru întreaga echipă a fost un lovitură grea, vom încerca să câştigăm şi pentru ea. Acum nu trebuie decât să-i dorim o recuperare rapidă", a afirmat Garbin.

"Şi eu sunt la Charleston, mă aşteptam să o văd pe Camila, dar a venit vestea proastă. Îmi pare foarte rău, dar important este că, în ciuda infectării, ea este bine. Ea va lipsi mult echipei", a spus Trevisan.

"Îmi pare foarte rău pentru ştirea cu Camila, ştiu cât de mult îşi doreşte să joace pentru echipa naţională şi să evolueze cu grupul bun care a fost creat. Îi doresc o recuperare rapidă”, a afirmat şi Gatto-Monticone.

Simona Halep, locul 3 WTA, Patricia Maria Ţig, locul 63 WTA, Irina Bara, locul 132 WTA, Mihaela Buzărnescu, locul 136 WTA şi Monica Niculescu, locul 174 WTA la simplu şi 55 WTA la dublu, sunt jucătoarele care vor reprezenta România în întâlnirea cu Italia, de la Cluj-Napoca, din 16 şi 17 Aprilie 2021, potrivit FR Tenis.

Din lotul României lipsesc Soraca Cîrstea, locul 65 WTA, care s-a retras din echipă, Irina Begu, locul 74 WTA, şi Ana Bogdan, locul 100 WTA.

Echipa care câştigă barajul va juca în calificările pentru ediţia 2022 a Grupei Mondiale. Echipa care pierde va juca în Grupa I a Zonei Euro-africane.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele