Ultima oră
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma

Veşti bune pentru FCSB. Backa Topola a pierdut categoric în campionat şi e aproape de retrogradare

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 12 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19478985/1/top.jpg

FCSB a primit o veste foarte bună din Serbia, acolo unde se va deplasa joi, în turul II preliminar al Europa League.

Viitoarea adversară, Backa Topola a pierdut acasă, cu scorul de 3-1, contra celor de la Radnicki Nis, în etapa cu numărul VII din prima ligă.

Cei de la Radnicki au condus cu 3-0, iar Topola a marcat golul de onoare în minutul 90+5 prin Lukic. În urma acestui rezultat, viitoarea adversară a FCSB este pe locul 12 în campionat, la doar 3 puncte de locurile retrogradabile.

Etapa trecută, cei de la Topola au cedat cu nemilos 5-0, în faţa celor de la Steaua Roşie Belgrad.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele