Ultima oră
VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte VIDEO | Sepsi - FCSB 2-2. Lupta la titlu se mai prelungeşte
VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă” VIDEO | Lorient - PSG 1-4. Mbappe şi Dembele au reuşit câte ”o dublă”
”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia ”M-au angajat pentru a prinde play-off-ul şi s-au pricopsit cu o promovare”. Adrian Mihalcea a reuşit un miracol la Slobozia
”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid ”Mergem mai departe cu aceeaşi energie”. Mandat cu foarte multe probleme pentru Lobonţ la Rapid
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice

Veşti bune privind recuperarea Simonei Halep. Daniel Dobre: "Nu cred că Jocurile Olimpice sunt în pericol"

Simona Halep Publicat de Andrei Ionascu pe 24 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20217532/2/halep-accidentare.jpg

Simona Halep (locul 3 WTA) se recuperează după accidentarea suferită în turneul pe zgură de la Roma şi, prin urmare, ratează participarea la Roland Garros. Daniel Dobre, antrenorul care a reînceput colaborarea cu Simona, a declarat că românca are şanse mari să participe la Wimbledon şi Jocurile Olimpice.

Pe 12 mai, Simona Halep a fost nevoită să abandoneze în turul al doilea la Roma, la scorul de 6-1, 3-3, 0-30 cu germanca Angelique Kerber, după 57 de minute de joc, din cauza unei rupturi musculare.

Deşi nu va participa la Roland Garros, Simona Halep vrea să joace la Wimbledon, turneu pe care l-a câştigat în 2019. Competiţia e programată în perioada 28 iunie – 11 iulie, la All England Club din Londra.

În acelaşi timp, Simona Halep nu ia în calcul să rateze participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, care vor avea loc în intervalul 23 iulie - 8 august.

"Simona este bine din câte ştiu eu. Nu am vorbit în fiecare zi cu ea, colaborarea mea cu ea trebuia să înceapă după Roland Garros, dar ştiu că lucrează foarte mult la revenire. A fost în Germania, a făcut nişte infiltraţii, acum este pe partea de fizioterapie, zilnic acordă revenirii trei-patru ore, eu o văd bine din punct de vedere mental. Din câteva discuţii pe care le-am avut o să revină mai puternică, pentru că are încă un cuvânt de spus şi doreşte să atingă anumite obiective.

Nu cred că Jocurile Olimpice sunt în pericol pentru Simona Halep. Va juca Wimbledon şi turneele de dinainte dacă totul merge bine. Dacă ar fi avut un sezon plin, poate că era mai uşor. Având în vedere că a stat şi cu umărul o perioadă de timp, o să se adauge şi această perioadă, va avea undeva la trei luni fără turnee, dar Simona este din punct de vedere al talentului foarte sus şi are nevoie doar de câteva zile ca să intre în ritm. Partea cealaltă, mentală, de reintrare în competiţie, eu cred că are experienţa necesară, ştie ce înseamnă să te motivezi, cum să abordezi un turneu mare. Eu o văd bine pentru că va veni cu o poftă incredibilă de a juca tenis, pentru că nu a jucat foarte mult, cu o foame de rezultate.

Ea acum încearcă să vadă de unde au apărut aceste probleme medicale, poate că există o suprasolicitare sau anumite fenomene de stres care pot duce la accidentări, dar un sezon atipic în care nu eşti în competiţii, în care te antrenezi altfel, clar că anul care a trecut cu turnee mai puţine, poate afecta starea de sănătate", a spus Daniel Dobre.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38213/20217532/1/daniel-dobre.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Simona Halep

Ultimele articole Toate articolele