Ultima oră
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”

Veşti proaste pentru FCSB. Accidentarea lui Florinel Coman este mai gravă decât se credea

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 27 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19494410/1/rps2769.jpg

Florinel Coman a ieşit accidentat, în minutul 70, al partidei epice cu Topola, din turul II al Europei League. Unul dintre jucătorii de bază ai FCSB-ului a ieşit de pe teren schiopătând, iar la scurt timp, staff-ul medical al bucureştenilor i-a imobilizat piciorul cu o atelă.

Mihai Stoica a anunţat că accidentarea e mult mai gravă decât se preconiza şi urmează o perioadă lungă de recuperare.

„Coman se simte foarte bine, dar, din nefericire investigaţiile la care a fost supus au relevat faptul că accidentarea este mult mai gravă decât se aştepta şi decât ne-a arătat controlul clinic.

Vă lipsi o perioada îndelungată, am vorbit mai devreme, are un moral bun şi stiu că atunci când vă reveni vă fi mai puternic decât a fost înainte de accidentare.

S-a accidentat pentru că s-a sacrificat pentru echipa, a realizat că el trebuie să fie locomotva şi uite că acel atac brutal îl tine departe o perioada destul de lunga”
, a spus Mihai Stoica pentru Telekom Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele