Ultima oră
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor” VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei
VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Duel de foc în „subsolul” clasamentului VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Duel de foc în „subsolul” clasamentului
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1

Veteranul Andrei Prepeliţă, impresionat de golul lui Camara. ”Nu, n-am mai trăit aşa ceva, un gol de la jumătatea terenului”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 4 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/19639900/1/pre.jpg

Dinamo a obţinut o victorie importantă pe terenul celor de la FC Argeş, cu scorul de 1-0. Unica reuşită a venit în minutul 7, graţie unei reuşite antologice semnate de Camara. Ibericul a executat o lovitură liberă de la mijlocul terenului, direct în poarta lui Micle, care era ieşit şi nu a fost atent la fază.

Veteranul Andrei Prepeliţă a declarat că a rămas stupefiat de unica reuşită a partidei şi regretă situaţia portarului Micle, semnată de Camara. De asemenea el a punctat faptul că Dinamo are o echipă bună, cu jucători de mare valoare.

"Ei au echipă bună, nu cred că le-a lipsit ceva, au folosit o echipă bună, o formulă competitivă, păcat că am luat acel gol pe neatenţia noastră. Cred că un rezultat de egalitate era echitabil.

Nu, n-am mai trăit aşa ceva, un gol de la jumătatea terenului. Îmi pare rău şi pentru copilul ăsta din poartă că n-a fost atent. E tânăr, sper să treacă mai departe şi să începem să facem puncte.

Am trecut şi eu printr-o perioadă cu COVID. Am văzut că e la modă să anunţi că eşti bolnav de COVID. Am trecut peste, m-am antrenat cât am putut acasă, acum am intrat şi sper să fiu din ce în ce mai bine. Am fost ok, îmi pare rău că n-am reuşit să luăm un punct.

Am văzut acel placaj din careu. Oamenii sunt supăraţi, e normal când nu dai un aşa penalty şi dai roşu la antrenor. E normal să intri 3 metri în teren. (n.r - este FC Argeş o echipă prea mică?) Dacă ar fi ăsta un mod de departajare, n-ar fi corect. Ar trebui să arbitreze corect. S-a văzut clar că s-a aruncat cu tot corpul pe jucătorul nostru. E penalty clar!", a spus Prepeliţă.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele