Ultima oră
Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni” Presa bască a reacţionat după evoluţiile lui Ianis Hagi la naţională: „În scădere în ultimele luni”
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”

Victimă colaterală a conflictului Becali - Anamaria Prodan! Jucătorul important "mazilit" de finanţatorul FCSB

Superliga Publicat pe 2 mar 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20033641/1/cc.jpg


Iulian Cristea (26 de ani) este prima victimă colaterală a războiului dintre Gigi Becali şi Anamaria Prodan, pornit imediat după transferul lui Dennis Man la Parma. Din titular incontestabil şi fundaş care bătea la porţile echipei naţionale, stoperul adus de la Mediaş a ajuns să aibă prezenţe scurte în echipă, iar motivul e reprezentat de contractul pe care-l are cu soţia lui Laurenţiu Reghecampf.
 
În sezonul trecut şi în prima parte a acestui sezon, Cristea era omul cu care Toni Petrea îşi începea defensiva, dar lucrurile s-au schimbat imediat după ce între Anamaria Prodan, agentul său, şi Gigi Becali a izbucnit conflictul din jurul transferului lui Man la Parma. În ultimele patru meciuri, titularul incontestabil a fost trimis o singură dată din primul minut, dar schimbat la pauză (cu Hermannstadt). În rest, fie a intrat la pauză (cu Academica şi FC Botoşani), fie a rămas pe bancă (Chindia).
 
Iar ipoteza a fost confirmată şi lansată în spaţiul public de Basarab Panduru, un apropiat al familiei Reghecampf. Fost secund al lui Laurenţiu la Al-Wasl, Pandi s-a mirat, în direct, de tratamentul la care e supus cel care, nu cu mult timp în urmă, cocheta cu naţionala lui Rădoi:
 
"În primul rând, cred că cineva nu-l vrea pe Cristea în teren. Probabil că are contract cu Ana. Deodată se întâmplă ceva cu Cristea, era la naţională şi titular şi deoată nu mai e nimic. Să ajung să văd că Ovidiu Popescu trece fundaş central, ca titular, în locul lui Iulian Cristea, asta chiar e de neînţeles. Cum să explici că un jucător care ajunsese în echipa naţională, acum stă pe bancă şi joacă Ovidiu Popescu, pe care l-ai plimbat, săracu', pe toate posturile posibile. Eu chiar ţin să-l felicit pe Ovidiu Popescu că încă mai are creierul limpede şi nu-şi pierde capul în teren, după atâtea permutări", a declarat Panduru, la Telekom Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele