Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

Victor Angelescu, mesaj dur după egalul ruşinos cu Chindia. Ce a spus Angelescu despre postul lui Mihai Iosif

Superliga Publicat pe 20 nov 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20474339/1/angelescu.jpg


Egalul ruşinos al Rapidului, 2-2 cu Chindia Târgovişte după o repriză jucată în dublă superioritate numerică, nu i-a picat deloc bine lui Victor Angelescu. Patronul giuleştenilor va convoca o şedinţă importantă pentru a discuta pe seama celor întâmplate vineri seară la Ploieşti, dar, în ciuda evoluţiei modeste, Mihai Iosif nu are încă postul ameninţat.
 
"O să avem o şedinţă cu toată lumea de la Rapid, dar nu s-a întâmplat nimic grav, ci e un rezultat ruşinos prin prisma faptului că am avut doi oameni în plus. Noi am jucat foarte slab în repriza a doua, aproape de penibil. S-a jucat foarte prost şi era să pierdem cu doi oameni în plus. Nu meritam nici măcar acest punct.
 
Am făcut nişte greşeli individuale foarte mari. Repet, nu e înmormântare, nu e un capăt de ţară. Asta este situaţia. Dacă am fi fost în locul Chindiei e clar că am fi fost frustraţi. Am câştigat un punct în deplasare dar am jucat foarte slab şi nu putem să ne bucurăm", a declarat Angelescu, pentru Fanatik.ro.
 
Dacă jucătorii sunt consideraţi principalii vinvoaţi pentru pierderea celor două puncte, Mihai Iosif poate sta liniştit:
 
"Nu se pune problema ca Mihai Iosif să fie înlocuit. Sub nicio formă. Aici nu cred că mai e de antrenor. Putea să fie oricine pe bancă dar ei (n.red - jucătorii) trebuiau să câştige acest meci", a mai anunţat patronul rapidiştilor.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele