Ultima oră
I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO

I-a decis soarta Istvan Kovacs Barcelonei? Centralul din Superligă l-a eliminat pe Araujo, iar PSG a egalat. Arbitrul i-a arătat cartonaşul roşu şi lui Xavi | VIDEO
Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România” Marius Şumudică anunţă următorul mare tun dat de Rapid: ”E cel mai bun atacant din România”
Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii” Fostul mare fotbalist critică decizia lui Florinel Coman de pleca în Qatar: „Pierzi 20% din ceea ce ştii”
LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League LIVE VIDEO | PSG şi Borussia Dortmund se califică în semifinale după o nouă seară de poveste din UEFA Champions League
Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona Rafael Nadal s-a calificat în turul doi la Barcelona
Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Ultimă oră! Dennis Man, pe urmele lui Adrian Mutu. Gigantul din Serie A care îl doreşte pe internaţionalul român

Victor Piţurcă i-a dat replica lui Cornel Dinu, care l-a ironizat. "Câştig în 20 de zile cât câştigă Dinu în 5 ani. El e cel mai inteligent"

Fotbal Internațional Publicat de Andrei Ionascu pe 28 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20410567/1/piturca-dinu.jpg

Conflict între Victor Piţurcă şi Cornel Dinu! După o serie de declaraţii ironice ale fostului antrenor de la Dinamo, Piţurcă i-a dat replica lui Dinu. Totul a pornit de la modul în care Victor Piţurcă a comentat meciurile de la EURO 2020.

„Nu pot să îl comentez pe Piţurcă, pentru că a fost jucător de fotbal, dar cum comentează, ce comentează mi se pare înfiorător. Nu mă bag în exprimare, că fiecare a făcut carte cât a putut, cum a putut, cum a vrut şi aşa mai departe, deşi e dramatic. Nu pot să citesc o parte a, hai să le zic, disertaţiilor sale. Nu vreau să mai comentez prea mult, pentru că e dramatic. Eu îmi aduc aminte că execuţia prin care el (n.r. - Victor Piţurcă) se remarca era de inteligenţă de joc, asta nu i-a lipsit niciodată. Asta cu exprimarea ţine şi dacă ai pus mâna pe Abecedar”, a spus Cornel Dinu pentru ProSport.

Pe durata Campionatului European, Piţurcă a fost angajat de PRO TV pentru a analiza faze din meciuri.

“Am înţeles că ar fi zis Dinu ceva, dar nu ştiu ce. E normal. Dacă eu câştig în 20 de zile, cât câştigă Dinu în 5 ani, cât stă la… e normal să aibă reacţia asta. Sigur că el este cel mai inteligent. Eu toată viaţa am fost simplist, am spus lucrurilor pe nume şi am avut de câştigat. Am spus lucrurilor pe nume corect, profesionist, profesional, la obiect. Nu stau să-mi pierd timpul. De ce mi-aş pierde timpul?”, a spus Victor Piţurcă pentru ProSport.

Cornel Dinu (73 de ani) este una dintre legendele clubului Dinamo, iar Victor Piţurcă (65 de ani) a făcut istorie la Steaua.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri