Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Victoria Chindiei cu Dinamo, meritul total al jucătorilor. Emil Săndoi: ”Am demonstrat că suntem o echipă disciplinată”

Dinamo Publicat pe 16 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19898072/2/rps6139.jpg

Tehnicianul echipei Chindia Târgovişte, Emil Săndoi, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Dinamo, scor 1-0, că îşi felicită fotbaliştii pentru atitudine şi că a fost unul dintre cele mai bune jocuri ale formaţiei sale.

Vreau să îi felicit pe băieţi pentru evoluţia aproape pe tot parcursul jocului de astăzi. Am demonstrat că suntem o echipă disciplinată, care şi-a creat ocazii de gol. Este o victorie meritată. Băieţii au conştientizat că numai cu muncă, cu dăruire, cu sacrificiu şi cu disciplină de joc se pot obţine rezultate. Am abordat cu o atitudine bună această partidă. Este unul dintre cele mai bune jocuri pe care le-am făcut”, a spus Săndoi.

El a vorbit şi despre starea terenului la partida cu Dinamo: “Mă aşteptam să fie chiar mai rău terenul. La frigul care a fost şi ninsoarea care a căzut terenul a fost destul de bun. Jucătorii au putut să aibă stabilitate pe picioare”.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a 17-a din Casa Liga 1.

Golul a fost marcat de Berisha, în minutul 65.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele