Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

”Victoria cu Dinamo e un cadou foarte bun pentru Becali, dar nu am vorbit cu el azi”. Bogdan Vintilă se dă bine pe lângă patron, după succesul la scor din derby

Cupa României Publicat pe 25 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/19402679/1/becali.jpg

Tehnicianul FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat, joi seară, că victoria cu Dinamo, scor 3-0, în turul semifinalelor Cupei României, este foarte importantă, mai ales că s-a gândit la suporterii care au suferit când formaţia sa pierdut sau a făcut egal.

"Echipa s-a exprimat bine, jucătorii au strâns rândurile, cei cu experienţă i-au ajutat pe cei tineri. A fost o primă manşă specială, dar cei care au intrat au dovedit că merită să fie la acest club. În campionat ne jucăm şansa până la capăt. Cât matematic mai sunt şanse, avem datoria să ne batem. O victorie cu Dinamo înseamnă foarte mult pentru că m-am gândit la suporterii care au suferit când am pierdut sau am făcut egal. Cred că este un cadou foarte bun pentru Gigi Becali, de aniversarea lui, nu am vorbit cu el azi", a declarat Vintilă după meci.

Formaţia FCSB a învins, joi seară, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Dinamo, în prima manşă a semifinalelor Cupei României, meci disputat pe stadionul Dinamo. Golurile au fost marcate de Adrian Popa ’32, Darius Olaru ’75 şi Cristian Dumitru ’82. Meciul s-a disputat fără spectatori, parte a măsurilor legate de pandemia de coronavirus.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele