Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Victorie cu rezervele, la adăpostul scorului din tur. Manchester United - LASK Linz 2-1 (7-1 general)

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 5 aug 2020
mail-share icon Email

Machester United a câştigat returul optimilor de finală Europa League cu 2-1, pe teren propriu, după ce în prima manşă au dispus de LASK Linz, cu scorul de 5-0.

Deşi cei de la United au avut mai mult posesia, austriecii au fost mai periculoşi în prima repriză, fără însă a modifica tabela de scor.

Totuşi, surprinzător, LASK a deschis scorul, în minutul 55, prin Wiesinger, care a tras imparabil de la 25 de metri, după o minge respinsă din corner. La două minute, ”diavolii” au dat replica, prin Lingard, care a restabilit egalitatea. Mijlocaşul a luat pe cont propriu un contraatac, a scăpat singur cu portarul, pe care l-a lobat elegant.

Noul intrat Martial a stabilit scorul final, după o combinaţie cu Mata. Astfel, Manchester United se impune la general cu 7-1.

Echipele de start:

Manchester United: Romero - Fosu-Mensah, Bailly, Maguire, Williams (72 Chong) - Fred (64 Pereira)- Mata, McTominay, Lingard (63 Pogba), James (84 Martial) - Ighalo

LASK: Schlager - Wiesinger (73 Sabitzer), Trauner, Andrade (80 Filipovic) - Ranftl, Michorl, Holland, Renner - Frieser, Raguz, Balic (66 Reiter).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele