Ultima oră
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale

Victorie fără să forţeze. CFR - Gaz Metan 2-0. Deac şi Djokovic fac meciul uşor pentru Petrescu. Boli a văzut direct cartonaşul roşu

CFR Cluj Publicat pe 13 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19419862/1/kb.jpg

CFR Cluj a câştigat un meci facil, contra celor de la Gaz Metan Mediaş, echipă care a adus în Gruia doar 16 jucători, din care 5 au fost tineri fără experienţă la nivelul primului eşalon fotbalistic.

În mod surprinzător, medieşenii au fost mai periculoşi în start, au pasat mai bine, iar Droppa a avut o şansă bună de a deschide scorul, dar mingea trimisă de el s-a dus puţin peste poartă. A fost ultima sclipire a trupeui lui Dusan Uhrin, care nu a putut celebra partida cu numărul 100 în Casa Liga 1. CFR a preluat controlul din penalty, după ce De Moura s-a urcat pe Chipciu, iar Haţegan a dictat penalty. Eternul Deac e punctat fără emoţii.

A urmat apoi o perioadă de acalmie, până în startul actului secund, când Djokovic a reuşit prima reuşită stagională, după ce a finalizat din pasa lui Deac, după o fază la care defensiva celor de la Gaz Metan a fost prinsă pe picior greşit.

Până la final singurul moment important a fost eliminarea lui Boli, căruia Petrescu i-a dat o şansă şi l-a titularizat în detrimentul lui Burcă. Francezul a avut o intrare tare la Drăghici şi a primit direct cartonaş roşu.

Scorul final a fost 2-0, în urma căruia cei de la CFR se apropie la doar un punct de liderul Universitatea Craiova.

 

CFR - Gaz Metan 2-0 (Deac pen. 39, Djokovic 49)pe Look Plus de la 20:30. Echipele de start:

  • CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora - Itu, Bordeianu, Djokovic - Deac, Rondon, A. Joca
  • Rezerve: Hindrich - Cestor, Susic, Hoban, Chipciu, A. Păun, Petrila, Costache, Omrani
  •  
  • Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Drăghici, Larie, Nielsen, Velisar - Droppa, Şt. Popa - Moura, N. Chamed, Trif - N. Cardoso
  • Rezerve: A. Popa - Ciocan, Avram, Dogaru, Nicula

 

Minutul 90+4: Fluier final! CFR câştigă cu 2-0!

Minutul 90+3: Chamed trage de la 30 de metri din lovitură liberă, dar şutul merge puţin pe lângă poartă.

Minutul 84: Iese şi celălalt marcator de la CFR. Deac este schimbat cu Cestor. De asemenea, Rondon intră în locul lui Omrani.

Minutul 80: Boli vede direct cartonaşul roşu, după o intrare dură pe glezna lui Drăghici.

Minutul 75: Schimbare şi la Gaz Metan. Avram îi ia locul lui Popa.

Minutul 74: Hoban îi ia locul lui Djokovic.

Minutul 51: Rondon primeşte cartonaş galben, după un faul la Velisar.

Minutul 49: Cei de la CFR pasează nestingheriţi în careul Gazului, iar Deac îl serveşte impecabil pe Djokovic, care marchează primul gol al sezonului.

Minutul 45+2: Pauză!

Minutul 38: De Moura îl faultează pe Chipciu, iar Haţegan dictează penalty. Deac transformă fără emoţii.



Minutul 37: Deac execută excelent o lovitură liberă, iar Djokovic reia cu capul puţin pe lângă poartă.

Minutul 33: Itu are o şansă bună, dar Pleşca prinde fără mari emoţii.

Minutul 22: Droppa primeşte galben, după un faul la Itu.

Minutul 13: Droppa se descotoroseşte de adversari şi trimite puţin peste poartă din careu, dintr-o poziţie ideală.

Minutul 6: Previzibilul s-a petrecut. Joca este înlocuit în minutul 6 cu

Minutul 1: A început partida!


19:30 Avem echipele de start. Rondon e titular, iar Joca va fi înlocuit rapid de către unul dintre Chipciu, Păun şi Omrani.

Cu Universitatea Craiova învingătoare în faţa celor de la FCSB, scor 2-1, presiunea de pe umerii clujenilor creşte, în contextul în care oltenii au, deja, un avans de patru puncte. Ajuns în situaţia în care nu-şi mai permite paşi greşiţi, Dan Petrescu e obligat să învingă, să revină la un punct în spatele rivalei din Oltenia şi să pună, astfel, presiune în ultimele trei etape. CFR are două meciuri la rând fără victorie, 2-3 cu Craiova şi 2-2 la Giurgiu, cu Astra.
 
De partea cealaltă, Gaz Metan Mediaş joacă un rol palid în această ediţie a play-off-ului. Proaspăt ieşită din insolvenţă, echipa din Mediaş e ultima în mini-campionatul care va decide regina din Casa Liga 1, cu doar 25 de puncte, şi, fără şanse de a se califica în Europa League 2020/2021, nu are, practic, niciun obiectiv pe acest final de sezon.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele