VICTORIE ISTORICĂ PENTRU LECLERC LA MONZA - LOOKSPORT
Skip to content
Formula 1 Noutăți

VICTORIE ISTORICĂ PENTRU LECLERC LA MONZA

Charles Leclerc a câştigat marele premiu de Formula 1 de la Monza, în direct pe LOOK PLUS. A fost prima victorie Ferrari pe circuitul de casă după nouă ani, venită cu destule emoţii însă. Leclerc a fost urmat de piloţii de la Mercedes, Lewis Hamilton şi Valteri Bottas. Cursa de la Monza a fost mai degrabă una cu învingător incert până la final.

Vettel a făcut o nouă prostie în Italia pentru al doilea an la rând şi s-a răsucit pe pistă, după care a întors exact în faţa lui Perez. Mexicanul nu l-a putut evita şi l-a lovit pe germanul de la Ferrari, care a fost şi penalizat cu 10 secunde şi nu a terminat în puncte. Leclerc a fost hăituit apoi până la final de cei doi piloţi ai rivalilor. Hamilton a fost cel mai aproape să-l depăşească pe monegasc, dar britanicul a evitat în ultimul moment o ieşire în decor.

Până la urmă, campionul mondial nu a mai avut ce face în turul 42, atunci când i-a cedat poziţia colegului său Bottas. Finlandezul nu a reuşit să-l depăşescă nici el pe Leclerc, iar pilotul de la Ferari a obţinut a doua victorie la rând, după cea din Belgia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine