Ultima oră
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă
România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European
Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi” Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi”

Victorie pentru Peres Jepchirchirchir, în maratonul de la Londra. Ea a stabilit şi record mondial

Sporturi Publicat pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21565911/1/peres.jpg

Kenyanca Peres Jepchirchirchir, campioana olimpică în exerciţiu, a câştigat duminică maratonul de la Londra în două ore, şaisprezece minute şi şaisprezece secunde, un nou record mondial pentru o cursă rezervată exclusiv femeilor.

Sportiva în vârstă de 30 de ani a depăşit vechiul record al compatrioatei sale Mary Keitany, stabilit în 2017 (2h17:01), deja în capitala britanică.

Ea s-a impus în faţa etiopiencei Tigst Assefa, care în 2023 a devenit cel mai rapid maratonist din lume la Berlin, unde au participat şi alergători de sex masculin.

Kenyanca Brigid Kosgei, fostă deţinătoare a recordului mondial, a terminat pe locul cinci, la trei minute de podium.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele