Ultima oră
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona

Victorie fără să forţeze. CFR - Gaz Metan 2-0. Deac şi Djokovic fac meciul uşor pentru Petrescu. Boli a văzut direct cartonaşul roşu

CFR Cluj Publicat pe 13 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19419862/1/kb.jpg

CFR Cluj a câştigat un meci facil, contra celor de la Gaz Metan Mediaş, echipă care a adus în Gruia doar 16 jucători, din care 5 au fost tineri fără experienţă la nivelul primului eşalon fotbalistic.

În mod surprinzător, medieşenii au fost mai periculoşi în start, au pasat mai bine, iar Droppa a avut o şansă bună de a deschide scorul, dar mingea trimisă de el s-a dus puţin peste poartă. A fost ultima sclipire a trupeui lui Dusan Uhrin, care nu a putut celebra partida cu numărul 100 în Casa Liga 1. CFR a preluat controlul din penalty, după ce De Moura s-a urcat pe Chipciu, iar Haţegan a dictat penalty. Eternul Deac e punctat fără emoţii.

A urmat apoi o perioadă de acalmie, până în startul actului secund, când Djokovic a reuşit prima reuşită stagională, după ce a finalizat din pasa lui Deac, după o fază la care defensiva celor de la Gaz Metan a fost prinsă pe picior greşit.

Până la final singurul moment important a fost eliminarea lui Boli, căruia Petrescu i-a dat o şansă şi l-a titularizat în detrimentul lui Burcă. Francezul a avut o intrare tare la Drăghici şi a primit direct cartonaş roşu.

Scorul final a fost 2-0, în urma căruia cei de la CFR se apropie la doar un punct de liderul Universitatea Craiova.

 

CFR - Gaz Metan 2-0 (Deac pen. 39, Djokovic 49)pe Look Plus de la 20:30. Echipele de start:

  • CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora - Itu, Bordeianu, Djokovic - Deac, Rondon, A. Joca
  • Rezerve: Hindrich - Cestor, Susic, Hoban, Chipciu, A. Păun, Petrila, Costache, Omrani
  •  
  • Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Drăghici, Larie, Nielsen, Velisar - Droppa, Şt. Popa - Moura, N. Chamed, Trif - N. Cardoso
  • Rezerve: A. Popa - Ciocan, Avram, Dogaru, Nicula

 

Minutul 90+4: Fluier final! CFR câştigă cu 2-0!

Minutul 90+3: Chamed trage de la 30 de metri din lovitură liberă, dar şutul merge puţin pe lângă poartă.

Minutul 84: Iese şi celălalt marcator de la CFR. Deac este schimbat cu Cestor. De asemenea, Rondon intră în locul lui Omrani.

Minutul 80: Boli vede direct cartonaşul roşu, după o intrare dură pe glezna lui Drăghici.

Minutul 75: Schimbare şi la Gaz Metan. Avram îi ia locul lui Popa.

Minutul 74: Hoban îi ia locul lui Djokovic.

Minutul 51: Rondon primeşte cartonaş galben, după un faul la Velisar.

Minutul 49: Cei de la CFR pasează nestingheriţi în careul Gazului, iar Deac îl serveşte impecabil pe Djokovic, care marchează primul gol al sezonului.

Minutul 45+2: Pauză!

Minutul 38: De Moura îl faultează pe Chipciu, iar Haţegan dictează penalty. Deac transformă fără emoţii.



Minutul 37: Deac execută excelent o lovitură liberă, iar Djokovic reia cu capul puţin pe lângă poartă.

Minutul 33: Itu are o şansă bună, dar Pleşca prinde fără mari emoţii.

Minutul 22: Droppa primeşte galben, după un faul la Itu.

Minutul 13: Droppa se descotoroseşte de adversari şi trimite puţin peste poartă din careu, dintr-o poziţie ideală.

Minutul 6: Previzibilul s-a petrecut. Joca este înlocuit în minutul 6 cu

Minutul 1: A început partida!


19:30 Avem echipele de start. Rondon e titular, iar Joca va fi înlocuit rapid de către unul dintre Chipciu, Păun şi Omrani.

Cu Universitatea Craiova învingătoare în faţa celor de la FCSB, scor 2-1, presiunea de pe umerii clujenilor creşte, în contextul în care oltenii au, deja, un avans de patru puncte. Ajuns în situaţia în care nu-şi mai permite paşi greşiţi, Dan Petrescu e obligat să învingă, să revină la un punct în spatele rivalei din Oltenia şi să pună, astfel, presiune în ultimele trei etape. CFR are două meciuri la rând fără victorie, 2-3 cu Craiova şi 2-2 la Giurgiu, cu Astra.
 
De partea cealaltă, Gaz Metan Mediaş joacă un rol palid în această ediţie a play-off-ului. Proaspăt ieşită din insolvenţă, echipa din Mediaş e ultima în mini-campionatul care va decide regina din Casa Liga 1, cu doar 25 de puncte, şi, fără şanse de a se califica în Europa League 2020/2021, nu are, practic, niciun obiectiv pe acest final de sezon.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele