Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Victorie surprinzătoare pentru Brad Binder la Brno. Rezultat istoric pentru KTM

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 9 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/19445931/1/bin.jpg

Weekend de poveste pentru Brad Binder. Pilotul din Africa de Sud a reuşit prima victorie la clasa MotoGP, după doar trei curse disputate de la debut. De asemenea a fost primul succes pentru cei de la KTM de când au venit la clasa mare, în 2016.

Pe locul secund s-a clasat Franco Morbidelli (Yamaha Petronas). Pentru acesta a fost primul podium din carieră la MotoGP. În timp ce ultima treaptă a podiumului a fost Johann Zarco, cel care a plecat din pole-position.

Liderul clasamentului general, Fabio Quartararo a dat primele semne de slăbiciune, terminând pe doar pe locul 7, după ce pe final de cursă a avut probleme cu uzura pneurilor.

La clasa Moto2 victoria i-a revenit lui Enea Bastianini (Italia), în timp ce la Moto3 a câştigat Dennis Foggia (Italia).

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele